ŽENSTVENA I LEPRŠAVA

Omiljeni švedski modni brend ponovno ima hit haljinu za kojom će svi ludovati u mjesecima koji slijede

17.03.2021 u 14:08

Bionic
Reading

Mnoge zaljubljenice u modu jedva čekaju toplije vrijeme kad je vrijeme za neodoljive proljetno-ljetne outfite koji su nezamislivi bez omiljenih haljina

Haljine su već nekoliko sezona apsolutni must have, a ako ste i vi među onima kojima je već sad dosta udobne odjeće poput tajica, donjih dijelova trenirki ili širih traperice, onda vjerojatno nestrpljivo odbrojavate dane kad ćete moći uskočiti u ove ženstvene kreacije.

Praktične i udobne haljine imaju i veliku prednost, a to je da nas odijevaju u jednom potezu bez mučnog osmišljavanja ostatka outfita poput kombinacija koje primjerice uključuju npr. suknje ili hlače.

Uz brojne druge varijante, ove godine modni trendovi će se vrtjeti oko haljina s kopčanjem ispod grudi do struka.

Ako i vi volite takve modele, onda nećete pogriješiti ako se odlučite za prekrasnu haljinu s potpisom švedskog diva H&M čije komade obožavaju i hrvatske fashionistice i to u jednoj od najpopularnijih proljetno-ljetnih nijansi: blijedožutoj.

  • +14
Romantične haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kao i prijašnjih godina, poznati modni brend ponovno ima 'asa u rukavu' kad su u pitanju haljine (sjetite se samo ružičaste oversized haljine koja je osvojila Instagram).

Tzv. Broderie Anglaise haljina s V-izrezom, presvučenim gumbima, puf rukavima i lepršavim prorezima, već sad je veliki hit među zaljubljenicama u modu koji su je spremile u svoju online košaricu.

Riječ je o romantičnoj haljini od 100 posto pamuka koja na prvi pogled unosi vedrinu i širi optimizam te fantastično izgleda bez obzira sparite li je s npr. trendi birkenstockicama, tenisicama ili pak modnim povratnicama, balerinkama...

Kako H&M svake sezone uvijek ima neku hit haljinu u svojoj ponudi, ne sumnjamo ni da će ova predivna kreacija začas steći mnogobrojne fanove, a cijena joj je na sniženju posve prihvatljivih oko 56 eura, odnosno oko 420 kuna.