ZVONIMIR FRANIĆ

Omiljeni frizer domaćih zvijezda otkriva kako je raditi s poznatim licima

21.09.2018 u 13:42

Bionic
Reading

U njegove ruke bez imalo razmišljanja prepustile su se brojne domaće zvijezde i već neko vrijeme posjećuju njegov salon kada zatrebaju frizure za posebne događaje ili pak stilske promjene. Mladi i talentirani Zvonimir Franić otkrio nam je s kim mu je najlakše raditi, koga bi od stranih celebrityja volio vidjeti na svojoj frizerskoj stolici i što mu u poslu predstavlja zadovoljstvo

Njegov rad već neko vrijeme može se primijetiti na brojnim domaćim ljepoticama koje mu u potpunosti vjeruju. Frizerski stručnjak Zvonimir Franić, ujedno i vlasnik istoimenog salona u Zagrebu u srijedu je postao i ambasador kultnog britanskog brenda ghd – good hair day, koji svojim vrhunskim uređajima za stiliziranje kose oduševljava celebritije i influencere diljem svijeta.

Povodom predstavljanja proizvoda u svom salonu okupio je naše poznate dame, ujedno njegove klijentice Jelenu Rozgu, Franku Batelić, Antoniju Stupar Jurkin, Tiu Mamić i Pamela Ramljak.

  • +22
Poznati u salonu Franić Izvor: Promo fotografije / Autor: Petar Santini

'Svoje celebrityje ne doživljavam tako kako ih javnost doživljava. Sve se jednostavno dogovaramo i svi klijenti zapravo mene pitaju za savjet prije nego donesu odluku. Sjećam se kada smo Antoniju Stupar farbali u plavo iz brinete. Poslala mi je poruku u ponoć i to sliku Khloe Kardashian. Odmah sam se oduševio i pitao kad se bacamo na posao. Trebalo nam je nekoliko sati da to bude završeno, ali ispalo je odlično', priča nam Zvonimir iza kojeg su godine radnog staža i brušenja zanata.

Mnoge od spomenutih klijentica angažirale su ga i za dan vjenčanja, kada je frizura itekako bitan dio cjelokupnog dojma mladenke. Osim toga neke od njih već su dovele i svoje supružnike, partnere ili djecu na uljepšavanje. Tako smo nedavno mogli vidjeti da je Franka na šišanje kod Franića povela Vedrana Ćorluku.

'Više volim raditi ženske frizure. Imam muških klijenata, ali uvijek više uživam u radu sa ženama. Tu je puno više materijala s kojim radim, priznaje ipak talentirani Metkovac, a onda je otkrio i skrivene želje o budućnosti.

'Da imam priliku raditi s nekom stranom zvijezdom to bi definitivno bila Jennifer Lopez. Obožavam njezin lik i djelo. Osim nje i Kim Kardashian. '

Tia Jurčić - 5 beauty lookova Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic

Osim što im svaku želju ostvari bez razmišljanja, u njegov se salon dame vraćaju i zbog posebnog gostoprimstva.

'Mislim da bez obzira koliko salon bio eksponiran ili kvalitetan uvijek to treba biti opuštajuća oaza, dobra energija, mira i veselja. Svi su se došli uljepšati, a ne zamarati problemima, a na nama frizerima je da im to priuštimo.'