udobnost, stil i kvaliteta

Jesenski favoriti cipela i torbi koji neće proći nezamijećeno

06.10.2023 u 12:01

UGG

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Postoji li bolji način za dobrodošlicu jeseni od udobnih i toplih cipela?

UGG, Brunate, Pretty Ballerinas, Giorgio Fabiani, Arche i Floris Van Bommel te Visona i Lancaster - ovi brendovi pružit će vam savršenu kombinaciju udobnosti, stila i kvalitete.

Počevši od popularnih UGGsica, Ultra Mini i Classic Mini Platform dati će vam svu toplinu i udobnost koja će vladati uličnom modom tijekom hladnijih mjeseci. Čizme imaju UGG-ovu podstavu od ovčje kože i lagani, fleksibilni potplat za vrhunsku udobnost i amortizaciju.

IG post: https://www.instagram.com/p/Cx7d9C3tQwS/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Pretty Ballerinas luksuzna je marka cipela specijalizirana za balerinke. Nude širok raspon stilova i boja, od klasičnih do modernih, koji su savršeni za svaku priliku. Poznati su po visokoj kvaliteti materijala i izrade, a kupcima pružaju jedinstveno iskustvo kupnje u svojim trgovinama i na internetu. Njihove su kolekcije osmišljene kako bi pružile bezvremensku eleganciju i udobnost korisniku. A za ovu jesen imaju savršenu ponudu.

Rosario i Camille su prekrasne kožne balerinke koje izgledaju sjajno u kombinaciji s trapericama ili suknjom. Oba modela dolaze u nekoliko boja.

IG post: https://www.instagram.com/p/Cw5RSVvJlH0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Pretty Ballerinas Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Brunate - renomirani talijanski brend cipela poznat po visokokvalitetnim mekim kožnim cipelama, izrađenim s tradicijom i kreativnošću. Njihove gležnjače i mokasine jedinstvenog su dizajna, izrađene su od kvalitetnih materijala i pažljivo su izrađene s naglaskom na udobnosti i izdržljivosti. Predanost brenda izvrsnosti učinila je Brunate popularnim izborom za modno napredne pojedince i za sve koji vole udobne cipele na petu.

Diana mokasine pružaju klasičan, bezvremenski izgled, dok Gia gležnjače dodaju eleganciju svakom outfitu. Zia torba savršen je dodatak mokasinama.

Brunate Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Arche je luksuzna europska marka obuće specijalizirana za visokokvalitetne gležnjače i mokasine koje su ručno izrađene s najboljim umijećem. Njihove gležnjače dolaze u nizu stilova, od klasičnih derby cipela do modernih gležnjača jedinstvenog izgleda.

IG post: https://www.instagram.com/p/CxF0pyPNgoo/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Arche Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Floris Van Bommel ove sezone osigurava savršene cipele za muškarce. De Moker i De Zeker gležnjače su moderne i udobne, a remenje u istim bojama dodaje dašak sofisticiranosti svakom outfitu. De Zager imaju Floris Van Bommel prepoznatljivi stil dizajna.

IG post: https://www.instagram.com/p/CsBKUDYxfNQ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Floris Van Bommel Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Giorgio Fabiani marka je posvećena korištenju najfinijih materijala i umijeću izrade za stvaranje cipela koje su bezvremenske i moderne, a ima sjajne komade za jesensku sezonu. Charlote cipele na petu i Hela gležnjače na petu osiguravaju vam bezvremensku eleganciju na svakom koraku.

Giorgio Fabiani Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Vivobarefoot asortiman sastoji se od proizvoda od prirodnih, biosintetičkih i recikliranih materijala minimalističkog dizajna, kombinirajući drevnu mudrost s modernim inovacijama za pravi barefoot osjećaj. Barefoot cipele temelje se na znanosti i dopuštaju vašim stopalima da rade svoje prirodne stvari. Široke su za stabilnost, tanke za osjećaj i fleksibilne za snagu. U Vivobarefoot ponudi su tenisice, gležnjače i čizme.

Vivobarefoot Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lancaster je pariški brand koji nudi širok izbor torbi, rukavica i novčanika za muškarce i žene. Od klasičnih torbi do ruksaka, Lancaster ima ponešto za svakoga. Stvaraju kolekcije s jedinstvenim dizajnom i materijalima. Njihova predanost održivosti i njihovi ekološki prihvatljivi proizvodni procesi čine ih izvrsnim izborom za one koji traže kvalitetnu i etičku proizvodnju.

IG post: https://www.instagram.com/p/Cv5VGypu8TP/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Lancaster Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Cijelu ponudu možete pronaći u Q Shoes-u na adresi Ilica 47, Zagreb ili na web trgovini ovdje.