GROFICA OD WESSEXA

Omiljena kraljičina snaha sve je zasjenila u raskošnoj haljini

03.12.2022 u 13:33

Bionic
Reading

Dolaskom na tradicionalni koncert Royal Variety u londonskom Royal Albert Hallu, grofica od Wessexa Sophie i njezin suprug, princ Edward prvi su put predstavljali kraljevsku obitelj na nekom zabavnom događaju

Nakon smrti kraljice Elizabete II njezina omiljena snaha i najmlađi sin dobili su značajniju ulogu na britanskom dvoru pa posljednjih tjedana sudjeluju u brojnim kraljevskim angažmanima.

U odsutnosti Kate Middleton i princa Williama, koji se nalaze u službenom posjetu SAD-u, poznati kraljevski par uveličao je ovogodišnje izdanje humanitarnog koncerta Royal Variety, a grofica od Wessexa tim je povodom osvanula u posve glamuroznom izdanju.

  • +4
Sophie, grofica od Wessexa Izvor: Profimedia / Autor: David Parry / Avalon / Profimedia

Njezin odabir činila je raskošna plisirana haljina Lindsay s potpisom brenda Erdem, stvorena od svjetlucave čipke srebrna sjaja.

Spomenutu haljinu s dodatkom pojasa (a košta oko 25 tisuća kuna) kompletirala je sa sjajnom torbicom clutch brenda Elie Saab, a koju je, poput skupocjenih naušnica od plavih safira, već imala priliku nositi.

Ovo glamurozno izdanje kraljičine omiljene snahe uslijedilo je nakon što je krajem studenog bila dijelom raskošnog državnog banketa u Buckinghamskoj palači organiziranog u čast posjeta južnoafričkog predsjednika Ujedinjenom Kraljevstvu.

  • +2
Sophie, grofica od Wessexa Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tim povodom zablistala je u smaragdnozelenoj haljini imena Phoenix - djelu britanskog brenda Suzannah London.