MODNO USKLAĐENI

Kate Middleton i princ William u identičnim odijelima poslali snažnu poruku

01.12.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Na samom početku trodnevnog posjeta Americi nakon osam godina, Kate i William pažnju su osigurali modno usklađenim izdanjima pri dolaku u bostonsku zračnu luku Logan komercijalnim letom British Airwaysa

Princ i princeza od Walesa ove srijede stigli su u bostonsku zračnu luku Logan noseći usklađena crna odijela. Kraljevski par u Boston je stigao zbog nagrade Earthshot za ekološke inovatore, koju dodjeljuje Kraljevska zaklada. Ovo je njihovo prvo putovanje u SAD u osam godina, ali i prvo međunarodno putovanje od smrti kraljice Elizabete II.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Vjerojatno očekujući pomno promatranje koje će njihov posjet izazvati, William i Kate u Boston su stigli u oštroj, ali prigušenoj poslovnoj odjeći. Princeza od Walesa odjenula je uski blejzer s dodatkom jastučićima za ramena preko dolčevite s ovratnikom i hlačama koje su sezale do gležnjeva. S druge strane princ William nosio je tamno odijelo u kombinaciji s plavom kravatom. Njihovu odluku o nošenju gotovo identičnih kombinacija, modna biblija Vogue vidi kao slanje poruke jedinstva i snage.

Njihov posjet Americi isplaniran je do posljednjeg detalja, a kulminirao je dodjelom nagrada Earthshot na kojoj se britanska miljenica pojavila u prigodnom, šumski zelenom izdanju s laskavom haljinom brenda Burberry u znaku klasičnog uzorka tartan.