ZA OŠTEĆENE NOKTE

Olival olovka za liječenje gljivičnih infekcija noktiju

24.02.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Olival olovka pomaže kod gljivičnih infekcija koje se manifestiraju kao zadebljanja, deformacije, promjene boje ili listanja nokta tzv. onihomikoze. Učestalost onihomikoza raste s godinama, primjerice, čak je 15 do 20 posto bolesnika populacija od četrdeset do šezdeset godina

Olival olovka za oštećene nokte obnavlja strukturu i ubrzava rast noktiju, jednostavna je za primjenu i dokazano djelotvorna. Ublažava simptome i pomaže u lokalnoj terapiji gljivičnih oboljenja noktiju, a jednako je učinkovita na rukama i nogama. Ova hrvatska kozmetika s posebnom namjenom sadrži kombinaciju triju visokovrijednih eteričnih ulja: klinčića, australskog čajevca, lavande i salicilne kiseline, sinergijski djeluje i prodire u duboke slojeve nokta.

Postupak premazivanja oštećenog nokta potrebno je ponavljati najmanje dva puta dnevno tijekom četiri do šest tjedana, a rezultati su vidljivi za kratko vrijeme. Olovka ostavlja bezbojan i sjajan trag, intenzivnog je mirisa, a sadržaj jednog punjenja dovoljan je za 300 aplikacija. Zbog jednostavne primjene i dokazane učinkovitosti predstavlja jedinstvenu pomoć u liječenju onihomikoza.

Maloprodajna cijena Olival olovke za oštećene nokte je 99,90, a dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.