disko era

Sjajno izdanje Amal Clooney: U ovoj haljini nije bilo šanse da prođe nezamijećeno

02.10.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Spasiti svijet i pritom izgledati dobro? Zvuči jako poput Amal Clooney. Odvjetnica za ljudska prava nedavno je oduševila u Pradinoj metalik mini haljini

Amal Clooney ima dobar stil u malom prstu i on je prati na baš svakom koraku. Nedavno je održala govor na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda i moderirala panel o ljudskim pravima u Sudanu. Ipak, poznata odvjetnica ipak je našla vremena za večeru u New Yorku, za koju je odjenula prekrasnu metalik haljinu s potpisom Prade.

Izgleda da je i Amal Clooney pokleknula pred snažnim sezonskim metalik trendom. Tako je doslovce zablistala u srebrnoj mini haljini načinjenoj od povezanih pločica u obliku poznatog Pradinog logotipa.

Haljinu je spojila sa salonkama špic vrha u istoj boji. Ispod nje nosila je bijelu majicu bez rukava i preko tamnoplavi oversized sako, a ta oba komada bila su u kontrastu s njezinom sjajnom haljinom, što je čitavom izgledu davalo ležerniju notu.

Amalin stajling sa sjajnom metalik haljinom za večeru u New Yorku samo je jedan njezin sjajan look u nizu. Odvjetnica je ljeto provela u Italiji sa suprugom Georgeom Clooneyjem pojavljujući se u brojnim upadljivim kombinacijama, uključujući srebrnu haljinu Paco Rabanne s također disko prizvukom.

Metalik haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Drugi put, na dodjeli nagrada DVF 2023. u Veneciji, na kojoj je nagrađena zbog pomoći žrtvama kršenja ljudskih prava, Amal Clooney nosila je vintage slip haljinu boje breskve iz kolekcije Johna Galliana za proljeće 2000. za Christian Dior. Nema sumnje, sjajne haljine s disko prizvukom itekako su poželjne u njezinom ormaru.

  • +6
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: CINDY ORD / GETTY IMAGES / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA