'nepo ljubimac'

Claudia Schiffer blistala je u izazovnoj haljini, ali svu pažnju ukrala je - njena mačka

25.01.2024 u 11:52

Bionic
Reading

Mačak Chip nastupio je u filmu 'Argylle', ima svoju popularnu Instagram stranicu i redovit je gost u talk show emisijama pa je prozvan i 'nepo mačkom'

Claudia Schiffer navikla je privlačiti pozornost gdje god se pojavila, no na crvenom tepihu uoči premijere filma 'Argylle' njen 'modni dodatak' ukrao je svu pažnju. Naime, manekenka je umjesto klasične torbice ponijela - nosiljku s mačkom.

Ne samo da je mačka postala toliki hit da je skrenula pozornost sa supermodela, već je zasjenila i premijeru filma koji je režirao Claudijin suprug Matthew Vaughn.

Trenutak koji je najviše iznenadio sve prisutne bio je izlazak iz auta 53-godišnje ljepotice sa žutim ruksakom iz kojeg je provirio mačak Chip, a Nijemica je krenula pozirati s njime noseći usklađeni outfit.

Naime, Claudia je pazila na baš svaki detalj pa je karirani uzorak s nosiljke pedantno uskladila s izazovnom svjetlucavom žutom haljinom obogačenom čipkastim ružama i odgovarajućim uzorkom duž haljine.

Mačak Chip i prije ovog je bio zvijezda jer ga par redovito predstavlja kao 'nepo ljubimca', a posjeduje i popularnu Instagram stranicu te ga vode na gostovanja u poznate talk show emisije.

  • +3
Claudia Schiffer Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

'U filmu 'Argylle' imali smo drugu mačku, ali ona je bila užasan glumac. I vrlo skup! Pa je moj suprug uzeo našeg mačka i pretvorio ga u nepo ljubimca', pojasnila je modna ikona.

Claudia Schiffer i Matthew Vaughn vjenčali su se u spektakularnoj ceremoniji u svibnju 2002. godine i imaju troje djece, Caspara Mathewa (20), Clementine Poppy (19) i Cosimu Violet (13).