NEODOLJIVOG DIZAJNA

Odvažna haljina Đurđe Tedeschi osvojila je vojsku poznatih dama

02.09.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Izdanjem na otvaranju novog izdanja Ponta Lopud Jazz Festivala, umirovljena hrvatska sutkinja pridružila se vojsci dama iz svijeta slavnih koje nisu odoljele skulpturalnoj haljini modne kuće Alaïa

Kako navodi sam brend, prozirna maksi haljina u kakvoj je ovog tjedna zablistala Đurđa Tedeschi nije samo bezvremenski dio garderobe, već pravo umjetničko djelo.

Koliko jednostavna, toliko dojmljiva, ukrašena je cjevastim naborima koji zauzimaju izrazito strukturalni pristup klasičnim uzorcima, nudeći dojmljiv pristup inače potpuno minimalističkoj silueti, kako na svojim stranicama naglašava francuska kuća čiji efektni komadi, predvođeni mrežastim balerinkama, posljednjih mjeseci ne prestaju intrigirati modne ovisnice.

Umirovljena hrvatska sutkinja, međutim, tek je jedna u nizu poznatih dama koje nisu odoljele skulpturalnoj haljini s potpisom Alaïa.

Kendall Jenner, jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu, u njoj se sredinom travnja pojavila na zabavi brenda Revolve na Beverly Hillsu.

Njezina slavna polusestra, Kim Kardashian, u srpnju je na zabavi milijardera Michaela Rubina osvanula u komplet verziji ove hit haljine.

Bivša Miss Universe, Olivia Culpo, također je pokleknula pred Alaïa haljinom boje bjelokosti, baš kao i poznati britanski supermodel, Rosie Huntington-Whiteley.

Upravo taj dizajn u potpunosti je u skladu s Đurđinim osebujnim stilskim pravcem i ormarom ispunjenom dizajnerskim kreacijama s potpisom Celine, Balenciage, Bottega Venete i japanskog Junye Watanabea.

Haljinu koja beskompromisno ističe figuru, i za čije odijevanje mnoge dame možda ne bi imale hrabrosti, neustrašiva Đurđa Tedeschi spojila je upečatljivim dodacima i čitavu kombinaciju podigla na još višu razinu.

  • +2
Đurđa Tedeschi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL