ROBERT KURBAŠA ISKRENO:

Odmah sam znao da je Kristina ona prava

26.03.2013 u 20:23

Bionic
Reading

Glumac Robert Kurbaša početkom veljače u rodnom Splitu vjenčao se s frizerkom Kristinom Matković, bivšom Miss Universe Dalmacije, s kojom čeka i dijete. Novopečeni bračni par nedavno se vratio i s medenog mjeseca u Izraelu, a kako glumac otkriva u intervjuu za 24 sata, supruga i on nisu planirali ostati tri tjedna, no Sveta Zemlja toliko ih je očarala da su više puta produljili boravak

'Bili smo stacionirani na Mrtvome more, koje je zaista čudesno, a odande smo rent-a-carom za dva-tri sata mogli stići bilo kamo', kaže Robert Kurbaša za 24 sata dodajući kako su doista uživali.

Robert i Kristina prije braka su bili u vezi godini dana, a Robert kaže: 'Bila je to ljubav na prvi pogled. Osvojila me svojom jednostavnošću, spontanošću i iskrenošću, ženstvenošću i, što je vrlo važno, ljudskošću. Odmah sam znao da je Kristina ona prava, to se vidjelo u njezinim očima.'

'Trudit ću se biti dobar otac, nije to baš jednostavan zadatak. Jako je važno da je otac prisutan, da dijete osjeti da ima i oca i majku. I naravno, da obavlja sve zadatke koji idu uz to. Ne znam kako će izgledati ako počnem više raditi, morat ću to odvagnuti jer, naravno, treba netko u obitelji i privređivati. Nadam se da ću to uspješno uskladiti', kaže Robert i otkriva kako s Kristinom želi imati još djece.

Kako je snimanje serije 'Ruža vjetrova' završilo, glumac kaže kako će poslovne obaveze smanjiti na minimum kako bi bio uz suprugu i dijete te dodaje kako će sada raditi samo predstave i da neko vrijeme neće ništa raditi na televiziji.