MAGNET ZA POGLEDE

Odličan izbor: Ženska odijela su neprolazni modni klasik, a sjajno pristaju i Severini

25.03.2022 u 08:36

Bionic
Reading

Severina je svoj modni stil tijekom godinama dodatno 'brusila' pa nimalo ne čudi kako je redovito vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica

Atraktivna Splićanka može se zavidnom figurom pa joj sve sjajno pristaje, a prilikom posjeta promociji nove knjige istaknutog likovnog umjetnika Dimitrija Popovića 'Slikarstvo i mržnja', odabrala je modnu kombinaciju kojoj je doista teško naći manu.

Ženska odijela, nekad rezervirana isključivo za poslovnu eleganciju, danas imaju posve drukčiju uloge te ih zaljubljenice u modu rado nose i za večernje prigode.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Da se radi o fantastičnom modnom rješenju s kojim ne možete pogriješiti dokazala je i popularna Splićanka.

U ženstvenom svijetlom sakou i hlačama u istoj nijansi s ukrasnim zlatnim gumbima, Seve je izgledala senzacionalno, a ovaj chic stajling zaokružila je pomno odabranim detaljima: efektnom zlatnom torbicom i zavodljivim sandalama na petu s remenčićima.

Savršen večernji look upotpunila je zavodljivim zlatnim sandalama, odličnim make upom i kosom stiliziranom u blage valove.

Inače, knjiga 'Slikarstvo i mržnja', cijenjenog slikara, kipara i grafičara Dimitrija Popovića istražuje fenomen mržnje u slikarstvu, pokazujući bliskost umjetnosti s negativnim emocijama od renesanse naovamo.

Inače, s hvaljenim umjetnikom Severina je surađivala još 2010. godine kad je pozirala kao biblijski lik Saloma, što je tad izazvalo brojne reakcije.