OMILJENA SVIMA

Odličan izbor za dane kada ne znate što odjenuti: Lejla Filipović u haljini koja laska svakoj figuri

29.08.2022 u 19:16

Bionic
Reading

Nekadašnja misica trenutno uživa u svom voljenom, rodnom Dubrovniku, a večeri provodi u najboljem društvu - svoje majke Fehme i sestre Amele Vukotić. Upravo s njih dvije slikala se na Stradunu u haljini koja je mnogima odmah zapela za oko

Haljina na preklop jedan je od najomiljenijih modela svih trendseterica, ali i svih ljubiteljica haljina, koje znaju da je takav model vječan i da se može nositi iz godine u godinu, u gotovo svim godišnjima dobima.

Budući da je s njom gotovo nemoguće pogriješiti, ali i iz razloga jer su udobne i praktične, omiljeni su odabir u svim prigodama, stoga ne čudi da se upravo za haljinu na preklop u narančastim tonovima i zanimljivog printa odlučila i bivša misica i supruga Tarika Filipovića, Lejla Filipović.

Lijepa Lejla trenutno se nalazi u rodnom Dubrovniku i dane provodi u društvu voljene majke Fehme, ali i sestre Amele Vukotić, s kojima se, za uspomenu na ovo ljeto, fotografirala na Stradunu.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Haljina na preklop, u kojoj je lako izgledati elegantno i sofisticirano u bilo kojoj situaciji, Lejli je pristajala besprijekorno, a isti model odabrala je i njezina sestra Amela, koja je također odabrala haljinu u narančastim tonovima, no nijansu svjetlije od Lejline.

Obje sestre imale su i iste ili gotovo iste sandale u narančastoj boji s debelom potpeticom kojima su vizualno izdužile figure.