IZ SEZONE U SEZONU

Odiše elegancijom i luksuzom: Ova boja s pravom dominira stajlinzima modnih ovisnica

01.02.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Neutralna i diskretna, bež boja istaknuta na odjevnim komadima zrači luksuzom i bezvremenskim izgledom stoga ne čudi njezina velika popularnost koju uživa u svijetu zaljubljenica u modu sa svjetske street style scene

Tradicionalno povezivana s estetikom safari stila odijevanja, radnim ili školskim unformama, bež boja posljednjih sezona uvjerljivo dominira modnom scenom. Protekle godine njezina bljeđa inačica uživala je veliku popularnost u modnim krugovima, a brojni se slažu kako istaknuta u stajlinzima emitira sofisticiranu eleganciju .

Street style zvijezde sa svjetske modne scene ne kriju svoju opsesiju ovom bojom koju nerijetko nose od glave do pete ili naglašavaju komadima poput blejzera i pletiva. Kaputi u boji devine dlake u zimskim mjesecima postali su modni must-have, neprolazni klasik i samim time isplativa modna investicija.

Poput kaputa i klasičnih balonera, gotovo bilo koji komad u bež boji običan stajling u stanju je odvesti na novu razinu, pružajući mu potrebnu dozu elegancije i notu luksuza, a pravi primjer tomu su stajlinzi jednih od najutjecajnijih street style zvijezdi današnjice čije inspirativne stajlinge u znaku bež boje možete pogledati u fotogaleriji.

  • +21
Bež boja u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia