DVIJE KOMBINACIJE

Odijela joj tako dobro pristaju: Ana Gruica Uglešić ni ovoga puta nije prošla nezamijećeno

27.03.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Splitska glumica stigla je na dvije premijere u rodnom gradu, prvo u Gradsko kazalište mladih, a potom i u Hrvatsko narodno kazalište. Ana Gruica Uglešić odavno je dokazala da jako dobro kombinira modne stilove, ali i stajlinge za razne prigode, što je potvrdila i sada

Na svom Instagram profilu Ana Gruica Uglešić objavila je fotografije sa premijere nove hit predstave 'Carevo novo ruho' Gradskog kazališta mladih u Splitu. Kako je napisala ispod objave, na svoje je matično kazalište neizmjerno ponosna, ističući kako među kolegama vlada obiteljsko ozračje.

Baš kao i svaki puta do sada, Ana se pomno dotjerala, odabravši ovoga puta odijelo iz Zarine kolekcije kariranog uzorka i nabacivši preko ramena bež kaput. Sako s ovratnikom i reverima, dugih rukava, ima naglašena ramena te tek kopčanje s dva gumba sprijeda, dok hlače imaju bočne proreze. Riječ je o modelu hlača visokog struka koje imaju prednje džepove te lažno obrubljene džepove straga.

Kombinacija joj je, naravno, stajala kao salivena, a onda je cjelokupni stajling pokušala nadmašiti onim u kojem se pojavila na novoj premijeri, održanoj u splitskom HNK-u. Riječ je o predstavi '55 kvadrata', na koju je Ana stigla sa svojim suprugom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem.

Ovoga je puta karirani uzorak zamijenila onim životinjskog i odabrala komplet također s potpisom Zare. Lepršavi blejzer ima također naglašena ramena i kopčanje na preklop, dok su lepršave cargo hlače bile visokog struka i sa širokim nogavicama.

  • +5
Premijera '55 kvadrata' Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX