TOPICREM

Odgovor na svaki problem s kožom

22.11.2012 u 15:16

Bionic
Reading

Dermokozmetika Topicrem jednostavno je rješenje za svakodnevnu njegu, ali i za razne nepravilnosti - od atopične kože, preko problema s pigmentacijom, do izrazite suhoće i kožnih infekcija

Dermokozmetika Topicrem, brend francuskog laboratorija NIGY nastao prije devetnaest godina, odnedavno dostupna i u Hrvatskoj, namijenjena je njezi cijele obitelji - od rođenja do kasnih godina - i sa svojih osam linija pokriva sve potrebe kože.
•Topicrem osnovna njega
•Topicrem njega za vrlo suhu kožu
•Topicrem za netolerantnu kožu
•Topicrem za atopičnu kožu
•Topicrem njega za izbjeljivanje
•Topicrem glamurozna njega
•Topicrem anti age njega
•Topicrem njega beba

Priča o Topicremu počinje prije devetnaest godina u Francuskoj, u laboratoriju NIGY, slučajem dječaka koji je imao problema s ekcemom i izuzetno suhom kožom. Svi proizvodi koje bi koristio najčešće su bili premasni, ljepljivi i nedjelotvorni. Istraživački odjel u Laboratoriju NIGY, u kojem je radio dječakov otac, krenuo je u potragu za idealnom formulom: laganom i fluidnom, nježnog mirisa, koja odmah prodire u kožu ne ostavljajući ljepljiv trag. Emulziju su nazvali Topicrem, dječak ju je isprobao na svojoj koži i rezultat je bio čudesan. Tako je rođen prvi Topicrem proizvod, formula znana kao Ultrahidratantna krema za tijelo, a Topicrem uskoro postaje i ime brenda.

Danas je Topicrem prisutan u više od 40 zemalja i korisnici ga posebno vole jer je nastao u suradnji s najvećim stručnjacima - dermatolozima, pedijatrima i ginekolozima. Osim za svakodnevnu njegu, Topicrem je jednostavan odgovor na razne nepravilnosti kože (od atopične kože, preko problema s pigmentacijom, do izrazite suhoće i gljivičnih infekcija). Topicrem donosi i nove trendove u dermokozmetici: njegova glamurozna linija, osim što njeguje, uljepšava lice i tijelo, a organska linija za njegu beba s certifikatom Ecocert, testirana pod nadzorom pedijatara, zadovoljava najnovije europske standarde.
Topicrem proizvodi dolaze u vrlo praktičnim pakiranjima, u tubi ili s pumpicom, a unatoč veličini (obiteljska pakiranja su po 500 ml), mogu se pohvaliti i vrlo povoljnom cijenom - Topicrem je cjenovno jedan od najpristupačnijih brendova u ljekarnama.