prirodna ljepota

Odbacila glamur: Ashley Graham utegnula se u tajice boje kože

29.03.2017 u 18:48

Bionic
Reading

Plus size ljepotica vratila se s egzotičnog otoka Fidžija sa snimanja editorijala za kupaće kostime. Ashley Graham snimljena je na aerodromu u Los Angelesu bez šminke i u toliko jednostavnoj, a opet hrabroj odjevnoj kombinaciji

Ona je zaista prirodna ljepotica i želi da svi to znaju. Vrativši se s egzotičnog otoka Fidžija na kojem je snimala za Sports Illustrated, preplanula i sretna, 29-godišnja plus size manekenka Ashley Graham snimljena je na aerodromu u Los Angelesu bez imalo šminke na licu.

  • +2
Ashley Graham u tajicama boje kože Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoje obline odlučila je istaknuti tajicama i majicom u boji kože, gore je imala trendovsku crnu jaknu bombericu spitku, a s lica nije micala osmijeh.

'Ponekad se probudim i pomislim: Ja sam najdeblja žena na svijetu. No zapravo sve se svodi na to na koju nogu ustaneš. Onda se pogledam u ogledalo i kažem si: Ti si fantastična i prelijepa. Onda krenem nabrajati sve dijelove tijela koje tog jutra ne smatram privlačnima i kažem im koliko ih volim', izjavila je Ashley Graham.

'Mislim da je moja karijera dokaz za to da se modna industrija mijenja pred našim očima. Mislim da prije djevojka poput mene nikada ne bi završila na naslovnici Voguea. Još uvijek se čudim tome.'

BTS from my @si_swimsuit shoot in #Fiji

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on