Mephisto

Odabrali smo 5 najboljih modela muške i ženske obuće za proljeće i nadolazeće ljeto

04.04.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Mephisto svake godine ponudi širok izbor cipela od tenisice do mokasine, uz savršen spoj mode i udobnosti. Ovaj francuski proizvođač obuće ima neke od najlojalnijih kupaca zahvaljujući osjećaju i filozofiji udobnosti i luksuza. Mephistove cipele dizajnirane su da vam pristaju bolje od bilo kojih cipela koje ste ikad isprobali.

MEPHISTO ŽENE

Za dame su nezaobilazne Leenie Mephisto tenisice. S elegantnim i modernim dizajnom, ove gradske bijele tenisice savršene su za svaku ležernu priliku.

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/dame/tenisica/leenie

Ako tražite laganu cipelu s malo više udobnosti i komfora, casual Mephisto tenisice June ili June Perf zasigurno će vas impresionirati. S jedinstvenim perforiranim dizajnom i udobnim zamjenjivim uloškom, ove su cipele savršene za svaku ženu i ponudit će svu udobnost za kojom žudite

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/dame/tenisica/june

Belona Mephisto sandale su elegantne i ženstvene sandale narančaste boje dizajnirana za udobnost. Lagani gumeni potplatom, s ugrađenim mekanim gazištem i remenčići koji se podešavaju s kopčom koji savršeno pristaju.

Sportske, elegantne i udobne - Jeanie Mephisto sandale s čičak remenima ukrašene su malim pozlaćenim ukrasom, dok prirodna kožna podstava pomaže u zdravom aspektu prilikom nošenja sandala.

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/dame/sandala/jeanie

MEPHISTO MUŠKARCI

Ali nisu samo dame te koje mogu uživati u kolekciji Mephisto proljeće ljeto 2023. Za muškarce su odličan izbor Gilford, Greg ili Hugh casual gradske Mephisto tenisice. Izrađene od visokokvalitetnih prirodnih materijala i čvrstog potplata od prirodne gume, savršene su za bilo koju aktivnost na otvorenom.

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/gospoda/tenisica/gilford-1

Ili, ako vam trebaju više casual cipele, Thomas Perf je izvrsna opcija. Izrađene od mekane kože i jedinstvenog perforiranog dizajna, savršene su za dan u uredu ili noćni izlazak u grad.

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/gospoda/cipela/thomas-perf

A za muškarce koji vole klasičan izgled mokasina brodarica, Boating mokasine je izvrstan izbor. Izrađena od meke kože i izdržljivog gumenog potplata, savršena je za svaku ležernu priliku.

Speed Mephisto tenisice iz linije Allrounder je odličan izbor za svakog muškarca koji prati trendove. Lagane konstrukcije i od kvalitetnog tekstila pomaže u ugodnom i laganom hodu, dok odgovara za dosta odjevnih kombinacija.

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/gospoda/cipela/hugh-1

Izvrsna kombinacija stila i kvalitete, HUGH casual bijele Mephisto cipele elegantan su izbor za svaki dan. Ovaj model može se nositi uz svaku vrstu odjeće i pruža trajnu udobnost zahvaljujući đonu od kaučuka. Izrađen prave mekane prirodne kože, ovaj cipele će vam pružiti ugodan osjećaj zahvaljujući mekanom anatomskom potplatu.

https://www.shoes.hr/hr/mephisto-shop/gospoda/cipela/hugh-1

Bez obzira koju cipelu odabrali iz kolekcije Mephisto Proljeće Ljeto 2023, možete biti sigurni da dobivate visokokvalitetnu cipelu koja je udobna i moderna. Nemojte žrtvovati jedno za drugo - isprobajte i zakoračite u savršeni spoj obojega