TOPLO I TRENDI

Odabrala je idealan styling za hladne dane

25.11.2015 u 12:42

Bionic
Reading

Lijepa britanska pjevačica Cheryl Fernadez-Versini stajliš je i pri niskim temperaturama, a za radijsko gostovanje odabrala je zanimljiv komplet od debele pletenine

Cheryl se odlučila za pletenu vestu asimetričnog kroja u dvije nijanse s izraženom teksturom i odgovarajuću suknju. Ove zime asimetrične veste su komad koji će podići zimski styling, a u svojim kolekcijama sjajne komade imaju Donna Karan, Stella McCartney i londonski brend Joseph za koji se odlučila i lijepa pjevačica.

Debele veste s izraženom teksturom, asimetričnim krojem i zanimljivim izrezima apsolutni su hit ove sezone, a lijepa pjevačica odjenula ih je na dugu pletenu suknju iz iste linije te svoj topli zimski styling upotpunila čizmama od brušene kože u odgovarajućoj neutralnoj nijansi.

Pjevačica priznaje da obožava modu, ali i da najčešće kupuje ne net-a-porteru.

'Nikad ne nosim ravne cipele iako volim eksperimentirati s modom, lijepo je nositi stvari koje i inače nosiš, no ne treba biti dosadan, pa zato volim pomicati granice, a isprobavanje novih stvari uvijek je zanimljivo', kaže Cheryl i napominje da je najvažnije biti svjestan toga što ti najbolje pristaje.

'Nosim stvari koje najbolje pristaju mojoj figuri i mislim da upravo najveći broj žena tu griješi. Možete vidjeti nešto ne nekome i pomisliti 'izgleda super, moram imati tu haljinu', no zato ista haljina vrlo vjerojatno neće isto izgledati na vama, možda nemate obline poput nje. Stoga je jako važno pronaći ono što najviše odgovara vašem tijelu i prihvatiti da neke super komade nećete nositi. Došla sam do točke kad znam što mi najbolje pristaje', kaže pjevačica.