Vjerna svom stilu

Od svečane toalete do minijaturne haljine: Brigitte Macron ne krije na što je posebno slaba kada je moda u pitanju

27.03.2019 u 10:58

Bionic
Reading

Francuski predsjednički par Macron ovih je dana domaćin kineskom predsjedniku Xi Jinpingu i prvoj dami Peng Liyuan s kojima su se nakon svečanog susreta u mjestašcu Beaulieu-sur-Mer zaputili do Pariza

Prvog dana boravka u francuskoj prijestolnici, kineski predsjednički par u pratnji Macronovih uživao je u pariškim znamenitostima, da bi u večernjim satima uvažene goste iz Kine, Emmanuel i Brigitte Macron, ugostili na državničkoj večeri u Elizejskoj palači.

Iako njezina formalna izdanja najčešće uključuju odjevne komade koji ističu noge, prva dama Francuske Brigitte Macron na državničkoj večeri organiziranoj u čast kineskog predsjedničkog para zablistala je u elegantnoj crvenoj toaleti koju tradicionalno potpisuje njezin omiljeni modni brend Louis Vuitton.

Svečana kreacija efektne crvene boje najviše se ističe detaljem plisiranih rukava te sjajnim perlicama koje su naglašavale struk, a cjelokupno izdanje Brigitte je vješto naglasila srebrnim komadima poput torbice clutch, visećih naušnica i stiletto cipela metalna sjaja.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon uživanja na državničkoj večeri, Macronovi su idućeg dana u jutarnjim satima u Elizejskoj palači ponovno ugostili kineskog predsjednika i prvu damu, a uvažene goste Brigitte Macron ovoga je puta pokušala impresionirati pojavom u zanimljivom modelu kaput-haljine čija je kobaltno plava boja dodatno naglašena detaljima od crne kože i zlatnim gumbima.

Poput svečane toalete viđene u večernjim satima, za kaput-haljinu također je zaslužna francuska luksuzna kuća Louis Vuitton kojoj prva dama Francuske ne prestaje iskazivati modnu naklonost.