UŽITAK ZAGARANTIRAN

Od ovoga će postati zvijer u krevetu

08.08.2013 u 07:04

Bionic
Reading

Miris žene jedan je od najvećih afrodizijaka koji muškarce mogu potpuno izludjeti i pretvoriti ih u prave zvijeri u krevetu. Ako pogodite s mirisom, užitak u krevetu zagarantiran je

Naime, potpuno ćete mu zavrtjeti glavom ako mirišete na određen način. Miris limuna, jabuke, vanilije, čokolade. Ma tko bi im odolio. Iako, naravno, različiti ljudi reagiraju na drukčije stvari, donosimo vam popis od šest mirisa koji izluđuju muškarce, a barem jedan će biti pun pogodak.

Kokos
Žena koja miriše na kokos. Njam. Muškarci pozitivno reagiraju na miris kokosa, vole šampone i kreme od kokosa na koje mirišu njihove bolje polovice. Možete ga uzbuditi i pružiti mu najbolji poljubac ako popijete neko piće koje sadrži kokos, ako je još pritom hladno, poljubac će biti baš osvježavajući i prikladan za vruće dane. Osim toga, miris kokosa podsjeća na ljeto, odmor, opuštanje. Na dobra vremena.


Citrusi
Osvježavajući miris citrusa poput naranče ili limuna suptilan je, ali također poticajan. Vole ih jer u mirisu citrusa ima nešto nevino i svježe. Muškarci vole dašak svježine, taj čisti lagani miris. Citrusi, naravno, najviše pale kad je ljeto. Miris naranče stimulira, a u aromaterapiji se koristi za poticaj, razbuđivanje. Nije čudo da ih citrusi razbuđuju i potiču da se usredotoče.

Vanilija
Ovaj sladak ženstven miris neki muškarci jednostavno obožavaju. Vanilija ih podsjeća na tortu, kolačiće koje bi rado pojeli. Teško će odoljeti ženi koja iza uha i na vratu ima tako slatki miris vanilije.

Jabuke
Jednostavan osvježavajući miris jabuka. Čak i pomisao na ženu koja zubima otkida seksi griz muškarcima može biti napaljujuća. Jabuke mirišu lijepo, svježe, čisto. Miris jabuka preporodit će ga i poželjet će vas gricnuti.

Čokolada

Bogat, dekadentan, sladak miris, tko mu može odoljeti, posebno kad žena miriše poput čokolade.
Čokolada je topla, tečna, slatka, želite je pojesti, polizati, igrati se s njom. Žena i čokolada definitivno eksplozija u krevetu.

Prirodan miris žene
Ako ste privukli nekog muškarca, uzbuđujete ga prirodno je vas obožava i vaš ga prirodni miris izluđuje. Kad vas zagrli i pomiriši iza vrata, taj topli miris žene naprosto ga izludi.