top izbor

Od mikro do maksi: Traper suknje su vrući hit ovoga proljeća, a ove modele odmah ćete poželjeti u ormaru

21.03.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Baš kao što su traperice modni klasik za sva godišnja doba, tako su traper suknje nezamjenjiv dodatak ormaru u proljetne dane. Svestrane, nosive i nedvojbeno bezvremenske traper suknje s nevjerojatnom lakoćom prilagođavaju se baš svakom stilu. Od minica, klasičnih modela to tako trendi varijanti s prorezom – doista je lako pronaći baš onu savršenu

Proljeće je tu, a s njim i vrijeme za osvježenje i preslagivanje ormara, a jedan modni komad koji zaslužuje naći se u svakoj garderobi je traper suknja. Izbor modela je vrlo velik, a ove sezone u trendu su gotovo svi, od mini do midi modela.

Da će traper suknje biti vrući hit i ove sezone pokazuju i podaci modne platforme ShopStyle koji pokazuju porast pretraživanja za trapericama od 52 posto u odnosu na prošli mjesec. Preciznije, pretraživanja za midi stilovima porasla su za 61 posto dok je popularnost minica porasla za 43 posto što prati povećanu fascinaciju mikro trendovima koja vlada u posljednje vrijeme. Podaci ShopSylea pokazuju i kako tradicionalnu plavu boju u sve većoj mjeri zamjenjuju crna, a porastom od 87 posto, i bijela, s porastom od 65 posto kao vodeće nekonvencionalne boje.

  • +21
Traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

No, zaključak je da je s traper suknjom doista nemoguće pogriješiti. Svestran i zaokružen klasični komad lako se spaja s bilo kojim stilom i savršeno prilagođava trendovima.

Minice koje privlače poglede

Prigrlite ovaj oslobađajući trend i dopustite nogama da upiju toplo proljetno sunce. Što se tiče formule kako nositi ovaj novi vrući trend, vrlo je jednostavna – kombinirajte je s običnom, basic komadom, statement bomber jaknom i slatkim parom proljetnih čizama.

Malo drugačije od standardne plave

Šarene traperice jedan su od najistaknutijih trendova 2022. godine, a isto se može primijeniti i na traper suknje. Ako ste skloniji klasici, posegnite za modelima prirodne nijanse, no ako vam modni eksperimenti nisu strani, ovo je vaše vrijeme da zablistate – odaberite model suknje upadljive boje ili višebojnog grafičkog printa.

Nove siluete

Jednostavan način da traper suknja bude pravo osvježenje u vašem ormaru je da odaberete model posve originalne siluete. Što se tiče samog stiliziranja i kombiniranja ovog funky i trendi komada, posegnite za laganim puloverom i čizmama do koljena, a zatim dodajte dodatke poput upečatljivih sunčanih naočala i šarene torbice.

Midi i maksi

U potpunosti prigrlite promjene trendova te vrlo chic i dnevno elegantan stil postignite s midi i maksi modelima traper suknji. Stajling kojim ćete sigurno zaraditi komplimente uključuje trendi crop top nadahnutog donjim rubljem, a na to sve nabacite oversized sako u jarkoj boji.

Crno ili bijelo

Crna ili bijela traper suknja savršen je komad koji će obožavati zaljubljenice u modni minimalizam. Uparite je s klasičnom traper suknjom, krojenim sakoom i omiljenim cipelama na petu.