UVIJEK SKLADNO DOTJERANA

Skupocjeni stajling modne i glumačke ikone Blake Lively nije prošao nezamijećeno

19.03.2022 u 15:08

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively pojavila se na svečanoj dodjeli Gem nagrada, održanoj u prestižnom njujorškom restoranu na Manhattanu. Svi pogledi bili su upućeni prema njoj zbog senzacionalnog stajlinga u kojem je istaknula svoju fit figuru koju njeguje i nakon tri poroda

Par planetarno popularnih Louboutinki i to model optočen kristalićima, Chanel torbica u zlatnoj nijansi s crnom isprepletenom mrežicom, te haljina dizajnera Sergio Hudson čija je cijena oko 12 tisuća kuna bili su odabir glumice Blake Lively za izlazak na glamuroznu zabavu na Manhattanu.

Zvijezda serije ‘Tračerica’ zaustavljala je poglede svih slučajnih prolaznika, ali i okupljenih gostiju kada se pojavila pred popularnim njujorškim restoranom u kojem se u petak održavala dodjela Gem nagrada.

Crna pripijena haljina s velikim prorezom na trbuhu te dekolteom koji dosta toga otkriva, zapravo su istaknuli savršenu figuru 34-godišnje glumice. Iako je iza nje čak tri poroda, Lively izgleda fantastično te njeguje svoju prepoznatljivu vitku figuru. Frizuru je poznata plavuša ovoga puta podigla u otmjeni zalizani rep te ga stilizirala u velikim valovima.

  • +2
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: J MAYER / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz crni je stajling kombinirala upečatljive cipele spomenutog dizajnera Christiana Louboutina te dijamantne viseće naušnice.