VRUĆI PRIZOR

Obline kipe iz minijaturnog bikinija: Svojom seksi objavom Kylie Jenner Instagram dovela do usijanja

07.02.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa sestra iz klana Karadashian-Jenner, vladarica je društvenih mreža, gdje iz dana u dan svoju vojsku fanova izvještava o svojoj svakodnevici. S njima rado dijeli i izazovne fotografije u oskudnim izdanjima, a nedavno je jedna takva na Instagramu prikupila više od devet milijuna lajkova

Mlada poduzetnica Kylie Jenner, koja je zahvaljujući svojoj liniji kozmetike Kylie Cosmetics zgrnula ogromno bogatstvo, na radost svojih brojnih fanova nije nimalo sramežljiva pa je ponovno objavila zavodljivu fotografiju koja je izbezumila njezine brojne fanove.

Nakon što je nedavno snimljena kako s kćerkicom napušta zračnu luku u Los Angelesu i odlazi na zasad nepoznatu lokaciju na kojoj planira uživati u vikendu, 23-godišnja ljepotica, koju na Instagramu prati 214 milijuna fanova, zapalila je društvene mreže izazovnim izdanjem u bikiniju.

Plavi bikini toliko je minijaturan da je jedva zadržao na mjestu raskošne obline slavne Jennerice za koju mnogi beauty stručnjaci vjeruju kako je na svome licu i tijelu napravila nekoliko estetskih zahvata, iako je ona dosad priznala isključivo povećanje usana filerima.

  • +11
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Fotografija i video koje je objavila u jednom su danu prikupili preko devet milijuna lajkova, čime je Kylie sebi i svome brendu napravila odličnu reklamu. Upravo to je i bio cilj slavne beauty mogulice koja je u jednom od svojim videa na Instagram Storyju pojasnila kako svoje nauljeno tijelo može zahvaliti proizvodu iz nove linije Kylie Skin koja nudi široku paletu preparativne kozmetike.

Zanimljivo je da je isti bikini u crvenoj boji prošlog tjedna nosila i njezina starija polusestra Kourtney Kardashian, koja je također svojom slikom u bikiniju zaradila gomilu lajkova, točnije 3,5 milijuna.