NICOLE RICHIE

Blista u kreaciji sa svojim potpisom: Nekadašnja partijanerica ne odvaja se od supruga

08.07.2019 u 21:51

Bionic
Reading

Nicole Richie, 37-godišnja dizajnerica, glumica i zvijezda nekad popularnog realityja 'The Simple Life' u kojem se pojavljivala i njezina dobra prijateljica Paris Hilton, sa suprugom Joelom Maddenom i sinom uživala je Wimbledonu

Nicole nije mogla promaknuti fotografima prilikom dolaska na Wimbledon u romantičnoj maksi haljini s potpisom vlastitog brenda House of Harlow 1960 koju je iskombinirala s vječitim klasikom, bijelim tenisicama.

Danas uspješna dizajnerica kosu je podignula u ležernu punđu, a ležerni je stajling upotpunila trendi sunčanim naočalima, popularnim avijatoricama.

  • +2
Joel Madden i Nicole Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nicole je za ruku držao suprug, 40-godišnji Joel Madden, član pop punk benda Good Charlotte, s kojim je u vezi još od 2006. godine. Vjenčali su se 2010. i imaju dvoje djece, kćer Harlow i sina Sparrowa.

  • +13
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako je nekad punila stupce skandalima i žestokim partijanjima, pa je nekoliko puta uhićena zbog zlouporabe opijata i alkohola, to je danas daleka prošlost.

Posvojena kćer glazbene legende Lionela Richieja je čak završila 2003. godine u privatnoj klinici za odvikavanje, no kad je upoznala Joela sve se promijenilo preko noći.

Njezinom brendu ide bolje nego ikad, a poduzetna Nicole koja je često na top ljestvicama najbolje odjevenih u Hollywoodu, cijenjena je u modnom biznisu.

Zanimljivo je kako je Benji Madden, brat blizanac njezinog supruga, također član pop punk benda Good Charlotte, suprug slavne glumice Cameron Diaz