EROS I MARICA

Kraj ljubavi: Proslavljeni glazbenik razvodi se nakon pet godina braka

08.07.2019 u 18:51

Bionic
Reading

Slavni talijanski glazbenik Eros Ramazzotti koji će ovoga ljeta nastupiti u Opatiji, razvodi se od supruge Marice Pellegrinelli s kojom ima dvoje djece

Kako pišu talijanski mediji, 55-godišnji pjevač i 31-godišnja manekenka i glumica razilaze se nakon pet godina braka u kojem su dobili kćer Raffaelu Mariju i sina Gabrija Tullija.

'Ima li smo 10 divnih godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Smireni smo i ovo je zajednički izbor. Naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno prema drugome i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijelu obitelj', stoji u priopćenju za medije slavnog para. 

  • +12
Eros Ramazzotti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Eros i Marica su se vjenčali 2014. u Milanu. Slavni glazbenik iz prijašnjeg braka ima 22-godišnju kćer Auroru Sophie koju je dobio u 11-godišnjem braku s Michelle Hunziker.

Inače, kako je najavljeno, jedna od najvećih talijanskih i svjetskih glazbenih zvijezda, vlasnik hitova poput 'Fuoco nel Fuoco', 'Cose Dela Vita' i 'Se Bastasse Una Canzone', ljetnu krunu svoje svjetske turneje 'Vita ce n'e' upriličit će 15. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji.