JEFTINA I CHIC

Obična majica zaludjela poznate ljepotice

20.05.2015 u 11:01

  • +6

Majica na prugice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

S majicom na prugice tijekom proljeća i ljeta ne možete pogriješiti, a ta vječna krpica i ove je sezone apsolutni must have. To su dokazale i holivudske ljepotice koje su za svoje casual outfite odabrale identičnu majicu

Jednostavna bijela majica na modre prugice s natpisom 'You Me Capri' postala je pravi hit među slavnim ljepoticama, a dio je kolekcije Milly for DesigNation koja je od kraja travnja ove godine u prodaji u američkom lancu Kohl's.

Glavna dizajnerica brenda Milly, Michelle Smith, rekla je kako je cijela kolekcija inspirirana odmorom koji je provela na Capriju, a osim slogana na majicama, kolekciju krase šareni cvjetni printovi i jarke boje. Riječ je o šestoj po redu suradnji između desigNationa i velikih modnih imena, a prije brenda Milly cjenovno pristupačne kolekcije imali su Narciso Rodriguez, Derek Lam, Peter Som, Elie Tahari i Catherine Malandrino.

'it' majici koja trenutačno košta oko 200 kuna, pojavile su se glumica Kate Bosworth koja ju je isfurala na vruće traper hlačice i njezina kolegica Emily Wickersham koja ju je nosila na trendi boyfriend traperice.

Mlada glumica i tinejdžerska zvijezda Olivia Holt pokušala je iskombinirati malo rokerskiji outfit, pa ju je odjenula na vruće hlačice s upadljivim resicama i crnim gležnjačama, dok je britanska 'it' djevojka, manekenka i modna novinarka Louise Roe, složila cool outfit s traper minicom i cipelama s remenčićima.

No definitivno najbolji outfit pokazala je bivša manekenka i glumica, plavokosa Jaime King koja je savršeno spojila naizgled nespojivu kombinaciju - prugice i cvjetni print.

Lijepa Jaime usku suknju trendi midi dužine, također iz kolekcije Milly for DesigNation, sjajno je kombinirala s majicom na prugice koju je svezala u čvor, a dodatnu dozu chica dale su naočale s bijelim okvirom, bijela damska torbica s crnim detaljima Haydena Lashera i crne sandale s debelom petom brenda Sol-Sana. Prava inspiracija za tople dane!