IZBACILA EMOCIJE

O, da, i Pamela Anderson piše poeziju!

14.07.2014 u 18:06

Bionic
Reading

Slavna ljepotica, glumica i aktivistica Pamela Anderson očito je osjetila potrebu izraziti emocije na neki novi način pa je to učinila kroz pjesmu neposredno nakon što je podnijela zahtjev za razvodom, i to drugi put, od Ricka Salomona

Pjesmu bez naslova Pamela Anderson objavila je na svojoj službenoj Facebook fan stranici. ‘Obožavam biti zaljubljena, ali očekivanja nam onemogućavaju da postanemo sretni… Ili barem zadovoljni… Trudila sam se, jako… Možda više nije u modi’, samo su neki od stihova kojima je glumica jasno dala do znanja da joj razvod po drugi put nije nimalo lako pao.


U pjesmi ili bolje rečeno poemi od 1.209 riječi Pamela izražava svoje osjećaje oko razvoda, a motivi se vrte oko ljubavi, tehnologije, ekonomske nejednakosti i genetske određenosti. Bez rime, ali na trenutke vrlo refleksivnog izričaja glumica je pokazala stranu kakvu još nismo vidjeli.

Anderson i Rick Salomon prvi put su bili u braku od listopada 2007. do veljače 2008. Zvijezda serije 'Spasilačka služba' u siječnju ove godine objavila je da se ponovo udala za bivšeg supruga, no sreća je bila kratkog vijeka - tek šest mjeseci.

Pjesmu u cijelosti možete pročitati OVDJE