NJEZIN PROJEKT

Novo ruho zagrebačkog stana: Pogledajte kako je Lucija Lugomer uredila svoje obiteljsko gnijezdo

16.08.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Nakon potresa koji je u krajem ožujka zadesio Zagreb, brojni su stanovnici prionuli na preuređenje svojih stanova. Jedna od takvih je naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer, koja je sada pokazala kako izgleda novo ruho njezina stana

Plus size model Lucija Lugomer već neko vrijeme planira uređenje doma u kojem živi sa suprugom Danijelom i šestomjesečnim sinom Leonom. Nakon poroda je ipak bila malo prezaokupljena bebicom, ali onda se dogodio veliki potres u Zagrebu i pokrenuo mladu mamu.

Lucija je zasukala rukave, prionula na posao i ostvarila dugogodišnju želju da po najnovijim trendovima uredi svoje obiteljsko gnijezdo.

'Oduvijek sam tvrdila da je moj dom tamo gdje je Danijel. Nakon pet godina mogu reći da je dom tamo gdje smo ga stvorili zajedničkim rukama, mukama, živcima, novčanicima ali bome i znanjem i osmjehom’, započela je Lucija svoju prvu objavu u vezi preuređenog stana na Instagram profilu. Pritom je pokazala moderno uređen dnevni boravak, prema njezinim riječima, najbitniju prostoriju u domu.

'Dobrodošli u naš dnevni boravak! Obzirom da smo Dado i ja par koji se jako često druži i provodi puno vremena s prijateljima i obitelji, a sve to je satkano sa ‘movie nights’ i ‘luch-dinner time’ tako je ova prostorija koja povezuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak apsolutno osvojila naša srca’, zaključila je.

Prostoran dnevni boravak s udobnom foteljom u zelenoj boji koja prva upada u oko, te ostalim vrlo neutralnim detaljima daju jednu svježinu cijelom prostoru.

‘Sve tri komponente u prostoriji su kombinacija bijelo-sivo-drvo uz detalje crnoga i neizostavne smirujuće zelene tako da su se tv stalak i stolić te zavjese, tepih i lampa savršeno uklopile u prostoriju te osjećaj kada uđete u naš dnevni boravak je baš poseban. Ovdje ćemo zasigurno provesti najviše vremena, a sada me pustite da sjednem na kauč i divim se ovoj ljepoti i skladu’, objasnila je Lugomer. Pokazala je potom poznata brineta i svoju blagovaonicu te djelić kuhinje, u kojima prevladavaju slične nijanse kao u boravku.

‘Kod nas se o hrani priča, eksperimentira se s njom, proučava, čita, kuha ali bome i papa. Dapače, imamo jedan par prijatelja s kojima dva puta mjesečno radimo jelo koje do sada još nismo nikada radili. Izmjenjujemo se i recenziramo, a centralnalne prostorije su i dalje kuhinja i blagovaona. E tu su ove barske stolice za kuhinjskim otokom koje smo uzeli u @emmezeta_hr shoppingu došle do punoga sjaja. Kombinacija bijelo sive za stolom i barskim stolicama su pun pogodak! Ali, moram priznati da naša najbitnija stolica tek dolazi. Ona najslađa – Leonova’, naglasila je Lugomer, a potom pokazala najslađi kutak u domu.

Na red je došla sobica njezinog sina Leona koji puni šest mjeseci. U uređenje sobe svog jedinca unijela je puno ljubavi, a nakon poroda, potresa i korone upravo joj je to služilo kao svojevrsna terapija.

‘Leonov sobičak je bio moj najveći projekt tijekom korone. Sve sto sam zamišljala bili su svi ovi detalji, da, do onih najmanjih. Pogotovo nakon potresa, ova soba me izvukla od depresije koja je bila možda i logičan korak nakon postporođajnog baby bluesa. Što, mislile ste da nije i mene opalio? Pfff. Itekako. Nakon poroda, tjedan dana prije prve žrtve korone, u znoju, izgubljenosti, strahu, ma totalnom kaosu... plus saznanje od doktorice da dojenje nije opcija u odnosu Leona i mene...ova soba me u potpunosti psihički spasila. 70% sobička čini domaći dizajn, a realizacija je uspjela još ljepše nego što sam si zamišljala’.