ZA SVAKOG PONEŠTO

Novitetima iz Avona obradujte sebe i najmilije

08.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Katalog kampanje 16 prepun je fantastičnih setova kojima možete obradovati svoje najmilije ili se jednostavno počastiti zbog svih uspjeha koji su za vama. Prepustite se sitnim luksuzima i obavite blagdansku kupovinu na vrijeme i bez trunke blagdanskog stresa

Premiere Luxe EdP, 205 kn
Luksuz pohranjen u bočici! Osjetite neodoljivu privlačnost primamljive magnolije, raskošnog jasmina i luksuzne gardenije. Uz narudžbu svakog mirisa na poklon dobivate zlatnu kozmetičku torbicu.

Luksuzni poklon setovi Baroque make up set, 69 kn
Naši najpopularniiji proizvodi u luksuznom baroknom izdanju. Limitirana izdanja SuperShock maskare i Ideal Flawless pudera u kamenu u luksuznoj zlatnoj vrećici unjet će dašak glamura u vašu kozmetičku torbicu.

Rose Kisses sjajilo za usne
Ultra Sexy set, 149 kn
Omotajte se seksipilom od glave do pete! Zavodljivi tonovi kruške, magnolije i zlatnog jantara u fantastičnom gelu za tuširanje, kremi za tijelo te, naravno, mirisu.

TTA Today poklon set, 159 kn
Jedna od naših najpopularnijih mirisnih kolekcija, čije je zaštitno lice slavna glumica i aktivistica Olivia Wilde, sada u setu s predivnom mirisnom kremom za tijelo.

Luxe svjetlucavi puder u kamenu, 99 kn; Luxe Glitz ruž za usne, 49 kn

Svjetlucavi puder sastoji se od prirodnih minerala koji pružaju završni, briljantno sjajan dodir make upu. Ruž za usne usnama pruža multidimenzionalan sjaj te luksuznu, putenu boju.

Luxe Miracle svjetlucava podloga za lice, 89 kn

Mineralna podloga s posvjetljujućim perlama pruža besprijekoran, blistavi izgled te istovremeno hidratizira i njeguje kožu.

Rose Kisses sjajilo za usne, 19 kn
Šarmantno sjajilo za usne u unikatnom pakiranju u obliku ruže. Intenzivna i sočna boja kojom će vaša ljepota procvjetati.

Baroque paleta make upa, 159 kn
Raskošna paleta make upa u još raskošnijem, baroknom pakiranju. Paleta se sastoji od čak 9 sjenila za oči, 4 nijanse za naglašavanje očiju, 3 sjajila za usne i 2 rumenila.

8 u 1 paleta make upa, 49 kn
Paleta sjenila za oči u 8 fantastičnih boja s kojima ćete zablistati na svakoj predblagdanskoj proslavi!

Ultra Beauty ruž za usne, 1 za 35 kn, 2 za 49 kn
Ruž za usne u 10 bogatih nijansu koje vam pružaju idealnu priliku za odvažno eksperimentiranje bojama. Kremasta formula. Bogata boja. Glatke i hidratizirane usne.