LICE BEZ BORA I UMORA

Noviteti iz Filorge za blistav izgled

15.10.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Noviteti brenda Filorga dostupni su u ljekarnama i na www.formasana.com/webshop uz popust od 22 posto do 3. studenog

Time Filler® Mat
Kombinirajući ekspertizu Filorga laboratorija, posljednje trendove i najučinkovitije tretmane protiv bora (injektiranje hijaluronske kiseline, mezoterapiju i piling), Time-Filler® Mat predstavlja sveobuhvatnu anti-age njegu koja tretira sve tipove bora, bez obzira na njihov uzrok: bore koje nastaju kao rezultat tenzije mišića (na čelu, oko očiju), opuštanja (gubitka volumena, najčešće oko nosa, usana i očiju) ili suhoće kože te donosi visoko koncentriranu formulu za vidljive rezultate. Formula je prilagođena mješovitoj i masnijoj zreloj koži: djeluje na proširene pore i reducira suvišan sjaj za ujednačen mat izgled.
Pakiranje: 50 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 489,00 kn


Sleep Recover®

Intenzivna noćna njega koja potiče obnovu kože kako bi se umanjila vidljivost znakova umora. Djeluje protiv tamnih podočnjaka, zadržavanja vode i natečenosti u području oko očiju te zaglađuje bore. Svakim novim nanošenjem koža je obnovljena i čvršća, linije lica zategnutije, a znakovi umora nestaju. Pogled je blistav i osvježen!
Pakiranje: 50 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 390,00 kn

Skin Structure
Čvrstoća, gustoća i podatnost kože ključne su za konture lica i mladolik izgled, a kako vrijeme prolazi, konture se opuštaju i cijelo lice poprima "obješeni" izgled. Skin Structure serum obnavlja strukturu kože kako bi ona bila popunjenija (prikladan za žene koje gube masno tkivo čime lice poprima zategnut, koščat izgled, ali i za žene kojima se masno tkivo nakupljaju u donjem dijelu lica, što dovodi do opuštanja kože) i potiče proizvodnju potpornih vlakana kako bi se nadoknadio gubitak čvrstoće te ima učinak zatezanja za definirane konture lica. Tekstura se stapa s kožom i brzo se upija za trenutačan učinak.
Pakiranje: 30 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 390,00 kn