UKLANJAJU MASNOĆU I VODU

Novi Vichy proizvodi za smanjenje narančine kore

19.04.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Kod provođenja dijete rezultati nisu uvijek najuvjerljiviji, jer se unatoč smanjenju tjelesne težine, često i dalje suočavamo s tragovima narančine kože na svom tijelu. Laboratoriji Vichy osmišljavaju holistički način uklanjanja narančine kože, koji je prilagođen i individualnim potrebama pojedinaca, a u tom postupku sudjeluju najbolji stručnjaci za zdravlje

Za probleme s celulitom i nakupljanjem vode, žene danas imaju izbor između dva proizvoda:

-proizvod za drenažu i uklanjanje viška vode - AQUADESTOCK
-uklanjanje viška masnoće i glatku kožu bez narančine kože– CELLUDESTOCK

Formula proizvoda je ugodna za kožu, a sadrži i okrepljujuću i zdravu termalnu vodu Vichy. Laboratoriji Vichy su, u suradnji s nutricionistima, utvrdili uzrok otpornosti tijela na dijete. Na tržište smo donijeli Celludestock, proizvod koji ubrzava učinke dijete na svim područjima u tijelu, čak i na onim najtvrdokornijim. Rezultat na narančinoj koži golim okom je vidljiv nakon 28 dana. Nakon 7 dana Celludestock zaglađuje narančinu kožu, a nakon 20 dana znatno smanjuje i opseg. 

Zadržavanje vode tako je uzrok brojnih estetskih i zdravstvenih problema: osjećaja težine, nadutosti, osjećaja nelagode, itd. Zadržavanje vode u tijelu i celulit su usko povezani, tako da 80 % žena, koje imaju probleme s viškom vode u tijelu, imaju problem i s celulitom. Njega Aquadestock rješava probleme dvostrukim djelovanjem, putem aktivnih sastojaka, koji su poznati po svojim lipolitskim i drenažnim karakteristikama. Već po prvom nanošenju opuštaju se bolne noge, a kontinuiranim korištenjem bol u nogama u potpunosti i nestaje. Tekstura se brzo upija i prodire duboko u kožu, na dodir je ugodna i daje osjećaj svježine pri primjeni.

Za optimalnu učinkovitost za uklanjanje celulita preporučljivo je nanošenje, koje ujedno potiče limfnu drenažu. Stručnjaci Laboratorija Vichy za trajne rezultate preporučuju nekoliko korisnih savjeta, koji će pomoći da rezultati budu više nego zadovoljavajući.

JEDNOSTAVNI TRIKOVI KUĆNE MASAŽE

Dosta protiv celulita možete učiniti i sami. Pravilna masaža poboljšava prirodnu drenažu i mikrocirkulaciju, a posebno spriječava daljnje nakupljanje vode. Vichyjevi stručnjaci nude nekoliko savjeta, koji će uz svakodnevnu petominutnu primjenu i upotrebu Aquadestocka pokazati rezultate.

1.RUČNA 'EKSTRAKCIJA'
S lagano razmaknutim rukama izvedite pet srednje intenzivnih pritisaka po predjelima na kojima se nakuplja celulit, tako da ruke lagano pritisnite i otpustite (1 sekunda).

2.IZGLAĐIVANJE KOŽE
Nakon toga, izvodite kružne i glatke pokrete.

3.DUBOKE BRAZDE
Vrhovima raširenih prstiju snažno pritišćite kožu i pet puta klizite prema dolje u obliku grabljica.

4.MASAŽA PROTIV CELULITA
S objem rukama stisnite kožu pa grubo ispustite. Ponovite pokret tri puta.

5. PROTIV AKUMULACIJE VODE
S oba dlana usko obuhvatite gležanj. Pet puta potegnite s rukama po nogama prema gore do kraja bedra.