OBNAVLJAJUĆA NJEGA

Novi Perwoll Balsam Magic sada s Repair Effectom

21.01.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Henkel predstavlja novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom – deterdžent za osjetljivo rublje koji njeguje vunu i ostale nježne tkanine. Nježne tkanine od mješavine vune i svile vraćaju se u modu 2011. s lakoćom donoseći eleganciju bilo da se radi o mekanim džemperima koji slijede svaku oblinu tijela ili elegantnim šalovima

Novi Perwoll Balsam Magic, s obnavljajućim učinkom prvi je deterdžent za osjetljivo rublje koji posebno njeguje vunene i svilene tkanine. S Perwollovom najnovijom inovacijom čak se i najnježnije rublje može prati uvijek iznova, a da pri tom ne izgubi oblik niti se rastegne. Novi Perwoll već se dokazao kao pravi hit među onima koji brinu o svojoj odjeći. Naime, većina potrošača koja je testirala deterdžent za osjetljivo rublje izjavilo je da bi kupili novi Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom.

Linija Perwoll iz Henkela vodeća je na tržištu i već godinama njeguje nježne tkanine i osjetljivo rublje te vam tako pomaže da vaša odjeća izgleda kao nova. Ona uključuje prvi deterdžent za osjetljivo rublje koji njeguje boje tj. Color Care – Perwoll RE-new Color Effect i Perwoll Re-new Black Effect. Tu je i prvi deterdžent za osjetljivo rublje za bijelu odjeću, predstavljen u svibnju 2009., Perwoll Re-new White Effect. Perwoll Balsam Magic s Repair Effectom dostupan je u prodavaonicama od siječnja 2011.