EGZOTIČNI MIRISI

Novi omekšivači Silan Aroma Therapy

28.01.2011 u 14:03

Bionic
Reading

Tvrtka Henkel predstavila je tri nova dugotrajna mirisa omekšivača Silan Aromatherapy – Tahiti Relax, Bali Sensation i Hawaii Secrets koji će vašem rublju dati mekoću i dugotrajan miris udaljenih tropskih krajeva, a vama pružiti osjećaj opuštajućeg spa iskustva te vas u mislima prenijeti u egzotične tropske krajeve svaki put kada dotaknete i omirišete vaše rublje. Novi očaravajući mirisi predstavljaju nadopunu već postojećoj i iznimno uspješnoj liniji Silan Aromatherapy omekšivača te kao i njihovi prethodnici svojim prekrasnim i opuštajućim mirisima pozitivno utječu na naše raspoloženje

Novi omekšivači Silan Aroma Therapy pozitivno utječu na naše raspoloženje svojim očaravajućim mirisima, ali i vedrim bojama pakiranja u snažnim nijansama purpurne, crvene i tirkizne boje. Tome doprinosi i novi dizajn naljepnice koji uključuje već prepoznatljiv Silanov Aroma Therapy logo sa zlatnom kapljicom te prekrasan mirisni trag egzotičnih cvjetova kao i zamamne slike tropskih plaža i nasmijane žene u dobrom raspoloženju, sve u skladu s današnjim trendovima putovanja i ugađanja sebi.

Nova naljepnica uključuje i vizual bisera koji se pojavio 2009. godine i koji je korišten na naljepnicama za izuzetno uspješan asortiman omekšivača Silan Perfume Pearls. Inovativna formula bisera i ranije korištena u omekšivačima Silan Aroma Therapy, i ovaj put jamči dugotrajan i ugodan osjećaj dodira i dugotrajnost mirisa vašeg rublja. Jedinstvene mikro kapsule tijekom procesa pranja osvježavaju rublje dugotrajnim mirisom Silana. Stoga svaki puta kada pomaknete ili dotaknete opranu odjeću, otpuštaju
se mirisne molekule Perfume Pearls te pružaju dugotrajni mirisni osjećaj svakog dana iznova. Od trenutka kada izvadite rublje iz perilice, otkriva vam se svijet prekrasnih, dugotrajnih mirisa Silan.

Tahiti Relax – u živopisnom purpurnom pakiranju pruža očaravajući pogled na krajolike tropskih plaža s raskošnim ljubičastim cvijećem. Pri testiranju, više od 90 posto kupaca navelo je kako su zainteresirani za kupnju Tahiti Relax omekšivača. Zahvaljujući njegovom neodoljivom mirisu, 9 od 10 kupaca izjavilo je kako bi vrlo bi rado iskušali Tahiti Relax omekšivač. (Omekšivač je dostupan u pakiranjima od 1 i 2 litre).

Bali Sensation – u žarko crvenom pakiranju koje podsjeća na zalazak sunca te uz nijanse crvenog cvijeća koje se može vidjeti na tropskim plažama Balija. Više od dvije trećine kupaca bili su očarani ovim konceptom te samom mješavinom mirisa. (Omekšivač je dostupan u pakiranjima od 1 i 2 litre).

Hawaii Secrets
– u novom sjajnom tirkiznom pakiranju, već je osvojio 75 posto kupaca na tržištu. Hawaii Secrets omekšivač nudi bogati koktel orijentalnih aroma spojenih sa cvjetnim mirisima frezije, gloga, bergamota i sladića. (Omekšivač je dostupan u pakiranjima od 1 i 2 litre).