KOJE ODABRATI?

Novi modeli balerinki za svačiji džep

21.04.2015 u 07:40

  • +23

Nose se balerinke

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Malo tko može odoljeti najženstvenijim ravnim cipelicama na svijetu – balerinkama. Iako su ih ovog proljeća s modnog trona svrgnule platnene tenisice i espadrile, balerinke su svejedno još itekako u điru, a ove sezone dolaze u neodoljivim bojama i teksturama

Kad birate udobnost, ne morate nužno žrtvovati stil pa su balerinke idealan odabir. Pogotovo za dane kad vam se ne da jurcati i nabadati u štiklama. Osim toga, savitljivi lagani modeli omogućuju da ih spremite u torbicu i obujete kad vam postane dosta života na visokoj peti. U takvim situacijama elegantne balerinke idealan su izbor.

Bez obzira na koji se od ovogodišnjih modela odlučili, jednostavne crne koje pristaju na sve, modele od tekstila sa šarenim uzorcima ili trendi prugicama, nećete pogriješiti. Sjajno pristaju uz hlače boyfriend kroja koji su ovosezonski hit, ali i uske traperice do gležnja. Sjajno se slažu uz suknje i lepršave haljinice. Možete ih nositi na dnevne duge haljine u stilu 70-ih.

Nosive su u svakoj prigodi, svaki dan bez obzira na godine, na vama je samo da izaberete model koji vam oblikom, bojom i cijenom najbolje odgovara i u proljeće zakoračite u balerinkama, baš poput šik Francuskinja – sa stilom.