LJUBAVNE POSLASTICE

Novi i zabavni naslovi u biblioteci Capuccino Mozaik knjige

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 24.05.2011 15:06
  • Objavljeno 24.05.2011 u 10:00
svako rješenje

svako rješenje

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ljubav je u zraku u biblioteci Cappucino. O ljubavi i drugim nečistim silama čitajte u novim, zabavnim i romantičnim romanima u Mozaikovoj biblioteci Capuccino

Vječna i uvijek zanimljiva tema - napisana na pet različitih načina u pet romana u kojima ćete pronaći žudnju, strast, sudbinu, iluzije, opsesije i ostale emocije koje ove priče čine uzbudljivima. Bez obzira jeste li solo ili u paru, vjerujemo da ćete uživati. Iskoristite proljetna poslijepodneva i prepustite se uživanju u ljubavnim poslasticama!

MELISSA SENATE: TAJNA SREĆE

Sretna? Šokantno otkriće da ima polusestru koja je plod očeve davne ljetne avanture odvest će Rebeccu Strand u obalni gradić u Maineu. No kada tamo stigne ništa neće ići po planu a polusestra uopće neće biti oduševljena njezinim dolaskom. Polusestra Joy već ima svoj život, obitelj i posao: organizira izlete autobusom za samce, zapravo ekskurzije koje spajaju ljubavnike, liječe slomljena srca i mijenjaju živote. Rebecca se priključuje skupini izletnika u nadi da će pronaći put do Joyinog srca i napokon imati sestru. Ali dok provodi sve više vremena s Joy i ženama koje se predstavljaju kao članice Kluba razvedenih žena iz Wiscasseta te počinje flert s vrlo zgodnim lokalnim tesarom, shvaća da su njezin život i njezino srce spremni za izlječenje i promjenu... i da ponekad treba prihvatiti izazov.

Cijena: 79,00 kn

LISA KLEYPAS: SLATKORJEČIVI NEZNANAC

Roman Slatkorječivi neznanac šarmantna je i duhovita priča koja će zacijelo opčiniti mnoge čitateljice. Jack Travis je prezgodan poslovni čovjek iz Houstona, usto i bogat, seksi muškarac koji uvijek sve drži pod kontrolom. No, kad mu u ured dode prekrasna mlada žena s djetetom za koje tvrdi da je njegovo, on će biti osupnut više nego što bi ikada bio spreman priznati. Zatečen, Jack sluša Ellu Varner dok mu objašnjava kako je njezina sestra nedavno rodila i nakon toga joj ostavila novorodenče te da ju je potraga za ocem dovela do njegovih vrata. A posebno će poludjeti kad ona zatraži da se podvrgne testu utvrdivanja očinstva. No, na kraju, hoće li test očinstva riješiti sve probleme? Ako Jack je otac, hoće li se on brinuti o djetetu? Hoće li Ella biti spremna napustiti dijete? A što ako ne bude spremna? A Jackova blizina počet će joj sve više goditi...

Cijena: 79,00 kn,

ANDRIANA TRIGIANI: LJUBAV NA TALIJANSKI NAČIN

Ljubav na talijanski način je priča o jednoj obitelji i ženi u potrazi za životom kakav istinski želi. Roman je prava rimski raskošna poslastica, putovanje ispunjenih snova, proslava ljubavi i gubitka prepuna prepoznatljive osjećajnosti. U ovoj raskošnoj, suvremenoj obiteljskoj sagi, upoznajte obitelji Roncalli i Angelini, živopisne likove koji plove zamršenim obiteljskim odnosima s veseljem i živahnošću, od magičnog Manhattana do slikovitih brežuljaka Toskane. Obućarska tvrtka Angelini, proizvodač je predivnih vjenčanih cipela od 1903. godine, i jedna je od zadnjih obiteljskih trgovina u Greenwich Villageu. Tvrtka je na rubu financijske propasti, a na tridesettrogodišnjoj je Valentine Roncalli, nadarenoj i odlučnoj naučnici svoje bake, majstorice obrtnice Teodore Angelini, da uvede staro obiteljsko zanatsko umijeće u dvadeset i prvo stoljeće i spasi tvrtku od propasti. Dok žonglira izmedu propupale ljubavne veze s očaravajućim kuharom Romanom Falconijem, obiteljskih obveza i dizajnerskog izazova koji pred nju postavlja prestižna robna kuća, Valentine se s bakom vraća u Italiju kako bi naučila nove tehnike i potražila unikatne materijale za izradu veličanstvenih cipela kojima će pobijediti svoje suparnike. U Toskani, Napulju i na otoku Capri, otkriva se obiteljska tajna a Valentine otkriva svoj umjetnički izričaj i okreće svoj život i obiteljski posao naglavačke, što nikad nije očekivala.

Cijena: 89,00 kn

KERSTIN GIER: SVAKO RJEŠENJE IMA SVOJ PROBLEM

Zamislite što bi se dogodilo kad bi vaša obitelj, prijatelji i poznanici znali što uistinu mislite o njima? Upravo se to dogodilo mladoj spisateljici ljubavnih romana Gerri Thaler. Usamljena, bez dečka i upravo otpuštena s posla odlučuje zauvijek napustiti ljude oko sebe i piše oproštajna pisma svima koje poznaje i ne okoliša s istinom. Igrom slučaja, Gerri će morati ostati gdje je a pisma će stići na odredišta i tako njezin život iz dana u dan činiti sve napetijim i zapetljanijim. Nije jednostavno izaći na kraj s ljudima oko vas kad znaju što mislite o njima a upravo je takvih situacija prepun ovaj silno duhovit i zabavan roman.

Cijena: 89,00 kn

KERSTIN GIER: NEMORALNA PONUDA

Cijela stvar je već vrlo uznemirujuća: njegovi su sinovi već prešli tridesetu, a još nisu ništa postigli u životu. Fritz, udovac, tiranin i veliki škrtac, noćna je mora za svoje snahe. No, onda je stari gospodin iznenada sasvim poludio: ponudio je svojim sinovima da na neko vrijeme zamijene supruge. Zanesena Olivia seli se Oliveru u otmjeni gradski apartman, a častoljubiva Evelyn odlazi Stephanu u rasadnik. Kako bi svi sudjelovali u ovoj apsurdnoj igri, Fritz nudi novac. Mnogo novca...Pohlepni sinovi i snahe pristat će na apsurdnu igru a bezbroj duhovitih situacija jamčit će svakom čitatelju odličnu zabavu.

Cijena: 89,00 kn

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi