PRIRODNO I UČINKOVITO

Novi Durance dezići bez aluminijevih soli

19.04.2011 u 15:24

Bionic
Reading

Asocijacija na vrućine, osim sanjarenja o morskim uživanjima i pješćanim plažama, jest i znojenje. Ono je neminovno i fiziološki opravdano, no to ne znači da mora biti neugodno i opterećujuće

Uz nove Durance deziće bez aluminijevih soli bit ćete svježi, i prije svega prirodni.

Durance dezić s organskim esencijalnim uljem lavande

Ovaj organski deodorant ne sadrži aluminijeve soli, njeguje vašu kožu i pomaže vam da se osjećate svježe, bez neugodnih mirisa cijeli dan.

Sadrži organsko esencijalno ulje lavande koje ima antiseptičko djelovanje, organsko eterično ulje kadulje i organsko eterično ulje geranije poznato po atiperspirantnim i antibakterijskim svojstvima, te eterično ulje ulje limuna koje također djeluje antibakterijski.

Bez parabena, bez fenoksietanola, više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla, proizvod nije testiran na životinjama. Organski proizvod certificiran od strane ECOCERTa.

Roll-on dezić s laticama ruže

Bez aluminijevih soli, ovaj deodorant pogodan je i za osjetljivu kožu. Svojim aktivnim sastojcima neutralizira miris tijela uzrokovan znojenjem. Sadrži ekstrakt lavande, ružmarina, kadulje i timijana koji imaju antibakterijsko, tonirajuće, osvježavajuće i njegujuće svojstvo.
Ekstrakt ruže omekšava i njeguje kožu.

Više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla.
Bez parabena i fenoksietanola.
Bez aluminijevih soli.
Nije testirano na životinjama.