KLJUČ ZA LIJEPU KOŽU

Novi Dove losioni s deep care kompleksom

25.05.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Nova tehnologija pod nazivom Deep Care kompleks sadrži hranjive sastojke poznate po tome što duboko prodiru u Stratum Corneum, odnosno površinski sloj kože te tako poboljšavaju ključne biološke procese kože kako bi ona očuvala svoju prirodnu hidratantnu barijeru

Kada je koža dubinski njegovana izgleda najbolje, a to utječe na pozitivan stav i govor tijela pun samopouzdanja. Dove poziva žene da pronađu potpuno novi govor tijela uz izrazito hranjivu njegu svoje kože.

Novi DOVE losioni ne samo da hidratiziraju kožu, već ju i dubinski hrane iznutra. Zahvaljujući naprednoj inovaciji - Deep Care kompleksu koji je kombinacija koži prirodnih hranjivih tvari i esencijalnih ulja, prodiru duboko u kožu i hrane ju. Dove mijeko za tijelo s novom, poboljšanom formulacijom sadrži najviše hranjivih sastojaka do sada, kako bi koži osiguralo njegu koju zaslužuje svaki dan. Dove također predstavlja i potpuno novu varijantu losiona za tijelo - s njegujućom kremom i ekstraktom shea maslaca, sastojkom koji ostavlja kožu dubinski nahranjenom, njegovanom i mirisnom.

Asortiman donosi i novo, ekskluzivno pakiranje elegantnog izgleda. Bočice su sada tanje i lakše, sadrže manje plastike pa su prihvatljivije i za okoliš. Dove i u ovoj kampanji želi inspirirati što veći broj žena i to u suradnji s vodećim modnim konceptom FASHION.HR, ali ovoga puta kroz priču o govoru tijela na zabavan, modni način. Dove i FASHION.HR zajednički pokreću natječaj: 100% moj stil.

Od 25. svibnja do 15. lipnja na facebook grupi 100% moj stil svi su pozvani stavljati svoje omiljene ili pak svakodnevne modne kombinacije i odjevne predmete te sudjelovati u diskusiji modnih znalaca i stručnjaka. 10 stvarnih žena s najimpresivnijim stilom imat će mogućnost postati DOVE ambasadorice i nositi reviju Ivice Skoke za Dove na Dove fashion.hr crusie.