PLANIRA REDIZAJN INTERIJERA

Novi dom Tyre Banks vrijedan 30 milijuna kuna ostavit će vas bez daha

10.02.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Pad cijena nekretnina na tržištu usred pandemije supermodel i voditeljica Tyra Banks iskoristila je za kupnju luksuznog novog doma u Malibuu, omiljenom prebivalištu bogatih i slavnih. Voditeljica popularnih emisija 'Američki top model' i 'Ples sa zvijezdama' iskeširala je nešto manje od 30 milijuna kuna za kuću na samom moru, a samo jedan pogled na ovu lokaciju ostavlja bez daha

Samo rijetki uspiju dobiti priliku ugrabiti nekretninu u Malibuu tik uz plažu ili, kao u slučaju Tyre Banks, na samom moru. Novi dom supermodela leži na potpornim stupovima iznad mora i pruža jedinstven pogled na ocean, o čemu maštaju svi zaljubljenici u interijere.

Slavna ljepotica iskoristila je priliku i za nešto manje od 30 milijuna kuna zgrabila nekretninu koju uskoro planira urediti u svom stilu, obzirom da je izgrađena u 80-ima te je potrebno osvježiti zastarjeli interijer.

No to neće biti problem lijepoj Tyri koja je cijeli život u modelingu i ima izvježbano oko za estetiku. Osim toga, u svijetu bogatih i slavnih uobičajeno je ne štediti novac na preuređenju doma pa uopće ne sumnjamo da će 47-godišnja bivša manekenka i voditeljica uz pomoć stručne osobe ovaj prostor transformirati u interijer iz snova.

  • +16
Novi dom Tyre Banks Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kuća veličine 380 kvadratnih metara ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, što je sasvim dovoljno za lijepu manekenku koja će u novom domu živjeti sa svojim petogodišnjim sinom Yorkom Banksom Aslom kojeg je dobila uz pomoć surogat majke u siječnu 2016. godine, u vrijeme dok je bila u vezi s norveškim fotografom Erikom Aslom.

Osim čarobnog pogleda na ocean, jedna od prednosti novog doma lijepe Tyre je i veliki parking za najmanje pet automobila, što je prava rijetkost u Malibuu.

Inače, Tyra je nedavno prodala svoj dom u losanđeleskom naselju Pacific Palisades za 20,26 milijuna kuna. U istom naselju slavna ljepotica posjeduje još jednu nekretninu koju je prije tri godine kupila za 43,6 milijuna kuna, kao i nekretninu u naselju Ladera Heights koju je 2007. godine ugrabila za tek 8 milijuna kuna te luksuzan stan na dva kata u New Yorku veličine 650 metara kvadratnih u koji je investirala 2009. godine, iskeširavši 63 milijuna kuna.