CLOUD 9

Novi dokumentarac o najboljem surferu svih vremena

01.10.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Kelly Slater je ime koje nije nimalo nepoznato ljubiteljima surfanja, a nedavno je snimljen i dokumentarac o tom, jednom od zasigurno najboljih jahača valova svih vremena

Dokumentarni film 'Cloud 9' namijenjen je svim obožavateljima lude vožnje na valovima, a prikazuje kako se Kelly Slater pripremao za osvajanje svjetskog naslova naslova deveti put.

Poznati surfer kojeg ponekad nazivaju i 'Tiger Woods na valovima' na glasu je kao veliki šarmer koji je prijateljevao i s mnogim poznatim ljepoticama poput Cameron Diaz, Kirsten Dunst te supermodela Gisele Bundchen i Bar Rafaeli

Iako i dalje šuti o svojim ljubavnim pustolovinama, u ovom dokumentarcu Slater otvoreno progovara o sebi, željama, nadama i onome što ga pokreće u njegovim nevjerojatnim uspjesima.

U toj filmskoj priči o jednom od najtalentiranijih i nagrađivanih surfera u povijesti gostuju i skejterska legenda Tony Hawk, surferske zvijezde Mick Fanning, Dane Reynolds, Jeremy Flores, Jeff Hekman i drugi.

Više od 50 minuta ispunjenih čistim adrenalinom režirali su Lauren Davies i Nicolas Dazet, a produkciju potpisuje Quiksilver Europe.