FASHION GURU

Novi dinamovac odijeva se poput novopečenog kazahstanskog milijunaša

  • 07.02.2018 u 14:14

  • Bionic
    Reading

    Novo pojačanje Dinama, bosanski nogometaš Izet Hajrović, ima zanimljiv modni stil, a u njemu prevladava brendirana odjeća s uočljivim logotipima luksuznih modnih kuća. To, naravno, nije promaknulo našem dežurnom modnom kritičaru Fashion Guruu

    Novi član u klubu koji više i nema baš puno svojih svijetlih trenutaka zabljesnuo je punim sjajem. Novopečenog dinamovca Izeta Hajrovića neki hvale, ne znam još je li to zbog gomile logotipa na odjeći ili onoga što pokazuje na terenu, u što nisam upućen jer više ne pratim Dinamo.

    No zato imam što reći za njegove stajlinge. Na društvenim mrežama pokazuje takve modne kombinacije da mu jedino mogu pozavidjeti novopečeni kazahstanski milijunaši. Jer ipak u oko prvo upada veliko LV, nakon toga CC i DG, a nađe se naravno tu i, u posljednje vrijeme neizbježni, logotip GG.

    👌 #gucci #jacket #scarf #belt #winter #rolex

    Objavu dijeli Hajrovic Izet (@hajrovicizet8)

    Have a nice week 😉

    Objavu dijeli Hajrovic Izet (@hajrovicizet8)

    Kad izađe iz okvira svoje male nogometne zajednice, možda će ipak shvatiti da postoji odjeća bez logotipa i da je takav look dapače poželjan.

    Do tada mu je najbolje da igra i što manje se slika jer djeci koja prate Dinamove dogodovštine šalje krivu poruku da su skupi brendovi i seljačka odjeća nešto što je in.

    • +3
    Izet Hajrović Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

    Still chilly willy 😄😉

    Objavu dijeli Hajrovic Izet (@hajrovicizet8)

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.