ODNIO GLUMICU U PRIKOLICU

Novi detalji o preljubu Willa Smitha

10.11.2013 u 20:31

Bionic
Reading

Iako 23-godišnja glumica Margot Robbie tvrdi da se samo 'zezala' dok se obnažena fotkala u kabini s Willom Smithom, izvori tvrde da su otišli i korak dalje od zezanja

'Samo smo se zezali, tako su nastale i one fotke iz fotokabine. Snimali smo stalno pa smo uzeli predah. Nema apsolutno nikakve istine u tvrdnjama da se između nas nešto događa. Tužno je da se malo zezanja na setu pretvorilo u ovo', kazala je Margot Robbie koja je Smitha upoznala na snimanju filma 'Focus'.

Podsjetimo, Will je u vezi s Jadom Pinkett Smith od 1990. godine, a vjenčali su se 1997. godine. Imaju i dvoje djece, 15-godišnjeg Jadena i 13-godišnju Willow

No unatoč glumičinu opravdavanju, bliski izvori sa seta tvrde da je glumac nakon druženja 23-godišnjakinju odnio u svoju luksuznu prikolicu na setu.

'Izgledali su kao da ih nje briga što će tko misliti, a u jednom trenutku on ju je čak i nosio na leđima te odnio u svoju prikolicu dok je ona naslonila svoju glavu na njegovo rame. Nije ih bilo briga što ih netko može vidjeti te su propustili zabavu na setu', ispričao je izvor.