SREDINE NEMA

Nove cipele izazvat će podjelu u modnom svijetu - trend koji ćete voljeti ili prezirati

21.02.2023 u 15:36

Bionic
Reading

Nova sezona dolazi s novim trendovima, a u mjesecima pred nama vladat će natikače i klompe kaubojskog stila. Bit će to trend koji ćete obožavati ili prezirati

Ove zime na modnu scenu vratile su se kaubojske čizme koje osvajaju udobnošću i stilom koji se lako kombinira s gotovo svakim stajlingom. Približavanjem proljeća natikače i klompe kaubojskog stila već se ističu kao neizostavni elementi za nadolazeću sezonu, a ovaj trend će osvojiti i one koji nisu veliki ljubitelji kaubojskih čizama.

Kaubojske čizme i njihov uspjeh u proteklih pet godina samo su vrh ledenog brijega fiksacije mode na zapadnjačku estetiku. Divlji zapad poslužio je kao inspiracija za brojne trendove koji nas prate posljednjih godina, od totalnog trapera looka s neizostavnom košuljom, kaubojskih šešira, pa do antilop jakni s resicama.

Sada se kaubojski stil prelio i na modele koje se smatra najvažnijom obuća sezone - klompe i natikače. Naime, ovi modeli su toliko traženi i obožavani da su ih mnogi prozvali novim tenisicama, dijelom zbog uspjeha klasičnih Birkenstock modela ali i trendovskih verzija klompi obloženih vunom.

Novi predmet žudnje koji miješa najbolje od najmodernije obuće i zapadnjačke estetike dolazi u obliku kaubojskih klompi i natikača. Ova cipela ističe se srednjom petom sličnoj kaubojskim čizmama i špicastim vrhom. Ovaj trend, kao proljetna i elegantnija verzija najtraženijeg modela čizama posljednjih sezona bit će model za kojim ćete potpuno izgubiti glavu ili mu se, ipak, svojski odupirati.

  • +10
Cowboy mules Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije