spremni za jesen

Nova Reserved kolekcija je sve što želimo ove jeseni

10.09.2020 u 16:21

Bionic
Reading

Ključni komadi koje morate imati u garderobi za nadolazeću sezonu

Kraj ljeta ne znači samo povratak obvezama i dobro uhodanoj svakodnevici, već i promjenu ljetnih navika i svakodnevnog izgleda. Lagani, prozračni materijali i lepršave haljine polako, ali sigurno, zauzimaju mjesto u stražnjem dijelu ormara dok na tron dolaze nešto punije teksture, kaputi i meki džemperi.

Nova RESERVED kolekcija Lookbook Autumn 2020 predstavlja sve ono čemu se veselimo dolaskom jeseni, a ljubiteljice minimalizma bit će posebno oduševljene. I dok sama riječ minimalizam asocira na nešto suviše jednostavno i dosadno, uvjeravamo vas da je ova kolekcija sve samo ne dosadna. Pletena haljina, kombinezon i košulja izrađena od umjetne kože idealna su baza za jesenski look uz dodatke po želji, a jednobojna odijela ili set od tvida čine se kao odličan izbor za odlazak na posao, fakultet, sastanak ili na druženje s prijateljima. Komadi u kolekciji su ležerni, a istovremeno senzualni, jednostavni i sofisticirani.

Paleta boja u novoj RESERVED kolekciji sadrži uglavnom crno-bijelu, ali i suptilnu ružičastu i sivu boju. Kolekcija je bazirana na geometrijskim rezovima i teksturama upotrijebljenih tkanina s pokojim iznenađujućim elementom. Umjetno krzno, napuhani rukavi haljina, naborane hlače u kombinaciji s glomaznim čizmama, ružičasti kaput ili srebrni džemper na traperice ili suknju. Unutar kolekcije nailazimo i na must-have ove sezone – čizme, koje volimo u svim varijantama. Čizme na tanku ili debelu petu koje završavaju preko gležnja, klasične gležnjače ili visoke čizme preko koljena, neizostavan su detalj jeseni. Klasične loaferice i tenisice volimo tijekom cijele godine, a uklapaju se i u svaki ovosezonski outfit. Poseban naglasak je na detaljima koji se izvrsno kombiniraju s ovim odjevnim komadima. Remen s okruglom kopčom u zlatnoj ili srebrnoj boji i torbica podižu svaku kombinaciju i najkišniji jesenski dan!

Odjeću iz nove RESERVED kolekcije Lookbook Autumn 2020 moguće je pronaći u trgovinama ili na www.reserved.com