SKROMNA NIVES:

Nova knjiga bit će još prodavanija

22.03.2010 u 16:15

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Dine Drpića i autorica kontroverzne knjige 'Gola istina' otkriva detalje iz svoje nove knjige 'U krevetu nogometaša'

Bura oko Nives Drpić, poznate i pod estradnim imenom Nives Celzijus, već dulje vrijeme ne jenjava. Po preseljenju u njemački Karlsruhe, gdje njezin suprug Dino igra u istoimenom nogometnom klubu, neko je vrijeme pisala kolumne za tamošnji tabloid Bild; putem javnog natječaja odabrala je sebi dvojnicu koja se čak podvrgla estetskoj operaciji grudi da bi još više sličila na nju, a ovih dana radi i na svojoj drugoj knjizi, 'U krevetu nogometaša', koja će biti prepuna eksplicitnih opisa seksa, baš kao i njezin književni prvijenac 'Gola istina'. Nives bez lažne skromnosti najavljuje da će njezina druga knjiga biti prodavanija od 'Gole istine' za koju je trebala dobiti nagradu Kiklop u kategoriji Hit godine.

intervjuu za časopis Extra otkrila je i zašto David Beckham nije njezin tip muškarca, kako je svojoj djeci Leoneu i Taishi stroži roditelj nego njezin suprug Dino Drpić, zašto misli da su žene nogometaša dosadne te kakav je njezin seksualni život nakon pet godina braka.