POSTAO DIZAJNER

Nova karijera Roberta Kurbaše

26.11.2012 u 13:34

Bionic
Reading

Poznati glumac sam je odabrao sve detalje i na jedan dan postao kreator vlastitog stila

Poznati hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Robert Kurbaša oduševio se posjetivši privatni Croata salon u zagrebačkom Oktogonu gdje je prvi put dobio priliku sam kreirati košulju po vlastitim željama iz luksuzne linije personaliziranih košulja Croata Unum.

Kurbaša je u salonu dočekan onako kako to dolikuje muškarcu koji zna što želi. Uživao je u Croatinom individualnom pristupu uz pjenušac i slatke zalogaje dok ga je prodajni tim stilski savjetovao i upoznavao s najnovijim modnim trendovima. Personalizirane košulje krasi vrhunska izvedba šivanja, a svi uzorci visokokvalitetne tkanine međusobno se nadopunjuju i uklapaju u savršenu cjelinu.

Nije dugo trebalo da Kurbaša točno kaže što želi i proces izrade personalizirane košulje mogao je početi.

'Svaki put kad dođem u Croata salon, doista uživam. Sviđa mi se taj individualni pristup svakom kupcu i pažnja koju prodajni tim posvećuje pri odabiru savršene odjevne kombinacije. Croata je i po tome posebna jer se svatko osjeća kao najvažniji klijent na svijetu. Baš je ugodno uz šampanjac kreirati svoju savršenu košulju dok se poseban tim brine samo za tebe', rekao je oduševljeni glumac.

Svaki dio košulje u potpunosti je personaliziran i skrojen prema individualnim željama i mjerama Roberta Kurbaše. Izabirao je između više vrsta ovratnika i orukvica te ostalih detalja koji košulju čine osobnom, poput vlastitih inicijala.

Cijena košulja iznosi 1.000 odnosno 1.200 kuna ovisno o vrsti odabrane tkanine.