LA ROCHE - POSAY

Nova generacija njege za regulaciju sebuma

23.03.2012 u 13:53

Bionic
Reading

Masna koža je globalna realnost i stotine tisuća žena je zahvaćeno. Sjaj i proširene pore su dva simptoma koja narušavaju kvalitetu života žena i određuju njihova očekivanja

Sjaj i proširene pore imaju isti fiziološki uzrok: hiperseboreju.

Sebum je prirodni sastavni dio hidrolipidnog filma kože. U umjerenim količinama on ima ključnu zaštitnu ulogu, čineći dio zaštitne barijere kože. U slučaju hiperseboreje sebociti izlučuju abnormalne količine sebuma u kanale žlijezda lojnica. Budući da su začepljene sebumom, žlijezde lojnice tada izlučuju sebum na površinu kože te se zbog istjecanja sebuma pore proširuju.

EFFACLAR MAT djeluje na izvoru stvaranja sebuma za dvostruku učinkovitost: protiv masnog sjaja i protiv proširenih pora.

Djeluje na izvoru stvaranja sebuma zahvaljujući Sebulyseu, aktivnom sastojku snažnije učinkovitosti u regulaciji sebuma od cinka, koji su laboratoriji La Roche-Posay odabrali zbog njegove sposobnosti da sprečava stvaranje sebuma na izvoru – samome središtu sebocita.

Učinkovitost i tolerancija na EFFACLAR MAT procijenjene su na uzorku od više od 800 žena, uključujući različite etničke tipove kože: azijatsku, bijelu i tamnu.

Obogaćena perlitom s moći upijanja za matirajući i baršunasti učinak. Nemasna, hidratizirajuća i nekomedogena tekstura.

Bez parabena. Hipoalergena.