NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Nova generacija anti-age formula

08.07.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Na glamuroznom događaju u Londonu, u hotelu Corinthia u samom centru grada, predstavljena je nova, inovativna formula koja stimulira staničnu aktivnost i obnavljanje kože potičući zrelije kožne stanice da 'se ponašaju' kao da su mlade

Koktel aktivnih sastojaka - ekstrakt magnolije, kratkolančana hijaluronska kiselina i kreatin - pojačava čvrstoću i pomlađuje kožu i sastavni je dio linije Nivea Cellular Anti-Age. Evo što o novoj anti-age liniji kaže dr. Sven Fey, voditelj razvoja Niveinih proizvoda za njegu lica:

Što Vas je potaknulo na istraživanje koje je rezultiralo razvojem linije Nivea Cellular Anti-Age ?

Htjeli smo razviti novu generaciju anti-age formula koje će se svidjeti modernim ženama čija koža ima višestruke potrebe. Naš cilj bio je formulirati multifunkcionalnu i visoko učinkovitu anti-age liniju koja bi potrošačicama pružila vidljive rezultate i koja bi predstavljala vodeći proizvod naše izvrsnosti u njezi kože.

Po čemu je Nivea Cellular Anti-Age toliko posebna?
Razvili smo inovativnu formulu koja stimulira staničnu aktivnost i učestalije obnavljanje kože, potičući zrelije stanice da se ponašaju kao da su mlade. Formula sa snažnim sastojcima pojačava čvrstoću, čineći kožu mekom zbog čega se žene osjećaju i izgledaju odlično.

Koji su ključni prirodni sastojci?

Radi se o jedinstvenom i snažnom koktelu visoko učinkovitih anti-age sastojaka - ekstrakt kore magnolije, hijaluronska kiselina i kreatin. To je odlična osnova i izvanredna kombinacija za anti-age liniju.

Je li dodavanje zaštite od sunce također jedan od ključnih elemenata?

Zaštita kože od štetnih UV-zraka i oštećenja iz okoliša važna je komponenta NIVEA proizvoda za njegu kože. NIVEA Cellular Anti-Age dnevna krema sa SPF15 štiti kožu od oštećenja uzrokovanog suncem, kao i od suncem uzrokovanog preranog starenja kože te pomaže u sprečavanju staračkih mrlja.

S koje tri riječi biste opisali Nivea Cellular Anti-Age?
Ona je učinkovita, njeguje i pomlađuje.