SEZONSKI ADUT

Nosive od jutra do mraka: Ove sandale s razlogom su favorit modnih ovisnica

14.06.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Capri stil sandala obuhvaća sve one elegantne modele ravnog potplata koje na stopalu zadržava detalj remenčića, zbog čega ih brojni smatraju ušminkanom verzijom japanki

Svoje porijeklo vuku iz talijanske regije Capri, po kojoj su i dobile ime, a tijekom godina poprimile su različite oblike, o čemu dovoljno svjedoči aktualna ponuda na policama trgovina.

  • +10
Capri sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovogodišnji prijedlozi uglavnom naginju modnom minimalizmu 90-ih, a tu je i trendovski element tihog luksuza uravnotežen s modernom interpretacijom ovih jednostavnih, ali efektnih sandala.

Od strane vrhunskih dizajnerskih brendova pa sve do lanaca trgovina uličnom modom, capri sandale danas stižu u svim oblicima, bojama i po svim cijenama. Za one dane kada zatvorene cipele jednostavno nisu opcija, capri sandale stižu kao idealno rješenje.

U dnevnoj varijanti izgledat će posebno dobro uz haljinu maksi kroja i dodatak slamnate torbe, a nosive su i u poslovnim prilikama, primjerice s dugim lanenim odijelom.

Osim toga, odličan su dodatak i večernjim outfitima ako ne preferirate nošenje visokih potpetica, a da će dominirati novom ljetnom sezonom pred nama, dovoljno je baciti oko na profile poznatih ljubiteljica mode s Instagrama.