UDOBNE I ELEGANTNE

Nosive i nakon vjenčanja: Za ovim prelijepim i udobnim sandalama vlada najveća pomama među španjolskim mladenkama

26.05.2022 u 17:31

Bionic
Reading

Krenula je sezona vjenčanja, a osim što je svakoj mladenki najvažniji izbor haljine, cipele također imaju vrlo značajnu ulogu u svakom looku

Nesnosni bolovi u stopalima na vjenčanju ili grozni žuljevi zbog neudobnih sandala? To doista nije scenarij po kojem bi itko želio pamtiti taj za mnoge najvažniji trenutak u životu.

Pandemija je promijenila puno toga, pa i sve oko organizacije vjenčanja, uključujući modne izbore mladenki. Iako su unazad nekoliko godina mnogi kupovali cipele koje više nikad nisu obuli nakon vjenčanja, sad je situacija posve drukčija.

Puno mladenki odlučuje se za obuću koja neće samo stajati u nekoj kutiji, već biti nosiva i nakon vjenčanja.

To je na neki način produžetak tog sretnog trenutka koji je mladenka proživjela, pa ne čudi da mnoge vole ponovno ući u svoje vjenčane cipele.

Tome nije odoljela ni modna ikona Meghan Markle te smo je već nekoliko puta vidjeli u reciklaži predivnih štikli s potpisom Aquazzure, koje je nosila 2018., kada je izgovorila 'sudbonosno da' princu Harryju na njihovom bajkovitom vjenčanju.

SOFISTICIRANOG DIZAJNA

Ove bijele haljine mogle bi oduševiti buduće mladenke, a dio su posebne kolekcije Massima Duttija

Pogledaj galeriju

Što se tiče trendova koji su trenutačno in, bez sumnje su to udobni modeli s kockastom, ne previsokom petom, i platforme.

Naglasak je ponovno na neutralnim bojama koje su bile in prije nekoliko desetljeća. Nova bijela je sad zabavna, svježa, elegantna i to su modeli koji su nosivi u brojnim prigodama, ne samo na vjenčanju. Trenutačno su među španjolskim mladenkama najpopularniji modeli s potpisom domaćeg brenda Flordeasoka te su bez sumnje točka na 'i' svakog vjenčanog stajlinga, a dolaze u bogatoj paleti najrazličitijih tonova.

Postoje tonovi, objašnjavaju iz ovog brenda, koji se, unatoč tome što su vrlo moderni, ne spajaju sa svadbenim tkaninama, a najbolji način da ih uklopite je korištenje baršunaste tkanine jer ista boja na različitom svjetlu ima toliko nijansi da se može stopiti s haljinom i tonom kože.

Inače, u posljednje je vrijeme veliki trend i izrada personalizirane vjenčane obuće, a iz Flordeasoke kažu kako se ipak više traže modeli sa zatvorenim prstima.

U svakom slučaju, udobnost je ključna, a naglasak je na bezvremenskim modelima koji su podjednako iskoristivi i ljeti i zimi.