PRAKTIČAN KOMAD

Novi hit komad: Zarin kardigan od 30 eura osvojio je modne ovisnice

07.12.2023 u 14:21

Zarin kardigan

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Nakon bajkerskih jakni s krznenom podstavom, satenskih suknji ili traperica ukrašenih cirkonima, sada je kardigan ono što se ističe kao Zarin komad koji se ove sezone isplati imati u svom ormaru

Iako ga brojni smatraju previše dosadnim komadom, kardigan i dalje dominira modnom scenom tijekom hladnih mjeseci. Dokaz za to je da je, bilo na reviji Jean Paul Gaultiera, Miu Miu ili Loewea, postao jednim od ključnih komada.

Vodeće predvodnice trendova poput sestara Hadid bez oklijevanja su ih prihvatile, dajući nam prave stilske lekcije kako da ih i sami usvojimo u stajlinzima, a fashionistice s društvenih mreža pronašle su idealnu verziju na policama Zare.

Od TikToka do Instagrama, Zarin kratki kardigan s dugim rukavima, i okruglim izrezom ovratnika nalazi se posvuda. Na stranicama Zare nalaze se u prodaji po cijeni od 29,95 eura i dolazi u sivoj i kaki boji, a njegova glavna prednost leži u činjenici da je nosiv uz sve i za svaku prigodu.

@mariajoynson

zara cardigan part 2 🫶🏼 note to self: pull your tights up x

♬ original sound - Maria

U casual stajlinzima izgledat će idealno uz traperice, tenisice i topli kaput, a u poslovnom okruženju s elegantnim hlačama i mokasinkama. U večernjim satima kombinirajte ga s midi suknjom satenskog sjaja, par salonki i blještavi nakit.

Bilo da ga nosite potpuno zakopčanim, preko majice, blago otvorenog na grudima ili zatvorena sa samo dva ili tri gumba kako bi se otkrila koža trbuha i dekoltea, ovaj kardigan iz Zare nudi mnoštvo mogućnosti stiliziranja, stvarajući dojam da posjedujete nekoliko komada u jednom.